Den bästa trafikskolan! Tack vare dessa fantastiska lärares förmåga att förmedla lugn, och pedagogiskt förmedla tilltro guidade de mig med säkerhet i ryggen till att tro på mig själv, våga, och utmana mig själv, till att lyckas med min dröm och känna trygghet och glädje ute på vägarna. Tack Martin, somm fanns där genom hela min resa, Tack Jocke, för att du fick mig att övervinna rädslan för krångliga grusvägar. Dessutom har de den bästa tjejen, Linda, som alltid glad och hjälpsam, som fixade och trixade med att ordna tider...
15 omdömen om Trossö Trafikskola MC-utbildning
Tog mitt A-kort med Trossö trafikskola och kan varmt rekommendera denna skola! Allt med denna skola är fantastisk, planering, kontakt, fordonen men framförallt personalen. Kan bara tala gott om de som jag kommit i kontakt med vilket var Linda, Martin och Jocke. Det är goa personer och exceptionellt duktiga på det de gör! Informationen från trafikskolan är rak och tydlig samt att jag fått kvick respons när jag haft frågor. Handledarna anpassar lektionerna efter elevernas förmåga och försöker få oss elever att bli tänkande...
Hej Sam! Dina ord värmer gott! Linda, Martin och & Jocke hälsar att det är ömsesidigt :) Välkommen tillbaka om du är sugen på fler behörigheter vi kan erbjuda!
Personliga lärare som vill att vi som elever ska lyckas. Vettiga och serviceinriktade, även om saker kan missförstås och bli fel.
Hej Jonas! Tack för ditt fina omdöme och njut av MC-kortet :)
Toppen service och stöd hela vägen igenom! Möjlighet att låna kläder om så behövs 👌
Tack Daniel! Tack för att du valde oss för din MC-utbildning och hoppas att du får mycket glädje av ditt MC-kort framöver.
Mycket bra och trevliga lärare, något stora hojar dock.
Hej Isak! Tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi tar till oss av din upplevelse av de motorcyklar vi använder.
Tog mc-kort genom dem. Kombinerade lektioner hos dem samt en del privat. De är trevliga och jag blev väl omhändertagen genom hela utbildningen. Jag var supernöjd med min upplevelse och Trossö trafikskola.
Stort tack för ditt fina omdöme Andreas! Njut av MC-kortet :)
Fantastiska människor, framför allt Martin som hade hand om mc-utbildningen
Tack för ditt fina omdöme Marcus! Ta hand om dig på motorcykeläventyren framöver.
Mycket bra och väldigt bra personal/ lärare
Tack Joel! Ta hand om dig på vägarna!
Jag ju säga att jag var lite tveksam om man skulle kunna ta kortet på ett smidigt vis ifrån första början men sedan hörde Linda på skolan av sig och lade upp en fantastiskt bra plan för min del. När det väl var dags att börja köra så var det en snabb resa som Martin i första hand höll i och levererade en 100% positiv resa. Bra lektioner som gav valuta för pengarna och så fick man en bra push ifrån dem vad man behöve fokusera på. Kan inte annat än rekommenndera Trossö Trafikskola.
Tack för ditt förtroende och din rekommendation Kristofer!
Från första kontakt till avklarad uppkörning professionellt och trevligt bemötande. Tydliga och konkreta med planering av och uppföljning av lektioner. Ansåg även någon lektion kunde avbokas då målen för övningen hade uppnåtts. Rimliga priser. Som tillägg hade de även värme och humor.
Tack för ditt fina omdöme Johan! Precis det strävar vi efter att leverera till våra kunder. Glad att du hade en heltigenom positiv upplevelse under din tid hos oss!