På Trossö trafikskola blir man bemött på ett mycket bra sätt, glada människor och väldigt lyhörda! Mycket hjälpsamma i allt, och för min del se att jag var redo för körkort lite snabbare än vad jag själv trodde! Jag kan varmt rekommendera Trossö trafikskola till andra jag känner och även inte känner! Jag köpte ett startpaket med 10 körlektioner i och jag var mycket nöjd med de!
Trossö Trafikskola Personbilsutbildning
Trossö Trafikskola Personbilsutbildning en del av Trossö Trafikskola AB
29 omdömen om Trossö Trafikskola Personbilsutbildning
Väldigt trevlig och stötande personal som vill ens bästa!
Personalen har hjälpt mig från inskrivning till körkortet mycket trevligt och service inriktat och driftigt på bra sätt och ta hand om sina elever och bra lärare på risk ettan och risk tvåan. Kan självklart rekommendera andra att gå tTrossö trafikskola och receptionen är alltid glad och fixa snabbt nya tider det är stort plus i kanten
Jag tycker att Trossö Trafikskola har varit en jättebra trafikskola att lära sig köra bil på. Alla som jobbar där är jättetrevliga och väldigt bra på att lära ut. Jag har tagit flera lektioner på trafikskolan och på varje lektion har jag lärt mig många nya saker som jag kan ta med mig när jag nu har mitt körkort. Det är väldigt lätt att boka körlektioner och även avboka dom om man skulle behöva det. Jag har även gjort risk 1 och risk 2 med Trossö trafikskola och båda momenten var väldigt bra och man lärde sig mycket om viktiga...
Lärorikt och väldigt bra trafiklärare👍
The driving school is one of the best in the city, providing personalized instruction that matches your comfort level. The instructors focus on building both your skill and confidence, ensuring that you’re fully prepared before encouraging you to take your driving test. I highly recommend this school for learners at all levels.
Thank you Avnish! We are very happy that you chose us for your driving education. Enjoy your Swedish driving license :)
They give good training and inform you when you are ready to give exam. They are helpful in all the aspects. Supportive and encouraging as well.
Thank you for your kind words Harshitha! And thank you for choosing us for your driving education. See you on the roads :)
Trossö trafikskola är en mycket bra skola då de inte fokusera på inkomsten utan för elevens bästa, dem ser alla lösningar på problem och fixar dem så snabbt som möjligt
Tack för ditt fina omdöme Malte! Vi är glada att du är nöjd med vår service och sätt att jobba. Ta hand om dig i trafiken, vi ses där :)
Super nöjd hela vägen! Super trevlig personal och super duktiga på att lära ut!
Hej Clara! Tack för ditt fina omdöme och för att du valde oss för din körkortsutbildning. Ta hand om dig så ses vi i trafiken :)
Jag är väldigt nöjd men min upplevelse! Lärare har varit tydliga, haft ett bra bemötande och kommit med kritik på ett snällt sätt. Även information om riskutbildningar och lektioner mm har varit tydligt!
Hej Julia! Det glädjer oss att du har varit nöjd med din körkortsresa. Tack för att vi fick vara en del av den. Ta hand om dig i trafiken!