Första valpkursen för oss, visste inte riktigt vad vi skulle förvänta oss. Bemötta med värme, lugn, kunskap och trygghet. Perfekt med små grupper så det inte blev mycket väntan och alla fick den uppmärksamhet som behövdes.
Trygga Tassen
37 omdömen om Trygga Tassen
Sedan starten hos Reco 2024
Har gått flera kurser med båda mina hundar och rekommenderar Trygga Tassen till alla hundägare! Alltid väldigt lärorikt med mjuka och trygga metoder. Båda mina vovvar älskar att åka på kurser och aktiviteter på Trygga Tassen det en stor glädje att få komma till Annette tycker vi!!
Vi har precis gått Trygga Tassens valpkurs och den var mycket bra. Mycket social träning, bra övningar och mycket ny kunskap. Vi är så nöjda och kursen motsvarade alla förväntningar. Kommer gärna tillbaka🙂🐕
Fantastiskt fint arrangerad och välplanerad individanpassad kurshelg. Toppklass på välutbildad och trevlig kursledare.
Jag har gått valpkurs och tagit lektioner i nosework. Anette har en stor erfarenhet av hundar och dess beteende som hon engagerat delar med sig av.
Instruktören väldigt lyhörd för både ägare och hund. Hon är kunnig, peppande och positiv. Hittar lösningar för just min hund. Rekommenderar henne mer än gärna!
Bra valpkurs med många fina tips på aktivering.
En otroligt bra upplevelse . Annette är helt fantastisk med hjärtat på det rätta stället.
Mycket duktig och engagerad. Hjälpsam och delar med sig av sin kunskap till hundägare. Tipsar om saker att tänka på för att träna hemma. Har gått på träningar för att utveckla och stärka muskler och balans på en äldre hund. Även olika aktiviteter som hunden tyckte var kul. Annette ser möjligheter utefter varje hunds förmåga att utvecklas..Märks att hon brinner för sitt arbete.
Jag har en väldigt försiktig hund . Fått många tips och hjälp att träna positivt! Känner mig trygg och även min hund! Sedan roliga kurser. Kan verkligen rekommendera Trygga Tassen.
Jag har lärt mig så mycket från Anette på trygga tassen. Hon gör skäl för namnet trygga tassen. Hon har fått mig att se på mina hundar på ett annat sätt. Har lärt mig hur man får trygga hundar. Hur jag kan läsa signaler och kroppsspråk på mina hundar. Mitt samspel med mina hundar har blivit så bra. Anette är lugn, trygg, metodisk och pedagogisk. Kan varmt rekommendera trygga tassen.
Alltid lika nöjd oavsett vilken kurs jag går. Hon är mycket proffsig och har ett mjukt sätt med belöning när hunden gör rätt. Man får tips och hjälp hur man som förare ska bete sig. Kan varmt rekommendera trygga tassen till alla oavsett om man är nybörjare eller på tävlingsnivå ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vänligt bemötande mt mig och min hund. Mjuka fina träningsmetdor som bygger på hundes nivå.
En lugn o gemytlig person är Annette. Hon hör allt för våra vovvar. Kan varmt rekommendera henne!!!!
Tusen tack för dessa fina ord <3 Alltid lika kul att träffa Benjamin och dig! Välkomna snart igen!
Ett tryggt o kunnigt bemötande. Vi har varit där på valpkurs o nosework bra och lärorika kurser
Tack för du tog dig tiden att skriva detta <3 Superfint att ha Team Jameson på kurs! Det glädjer mig att vi snart ses igen!
Jag och Morris har gått på lite olika kurser hos Annette på Trygga Tassen, alla lika roliga! Parkour, tricks och nosework. Proffsigt kursledare och inte så stora grupper, vilket gör att alla deltagare ’syns’. En lättsam och varm stämning på kurserna gör att alla kan känna sig trygga, även vid de tillfällena det inte riktigt blir som man tänkt😄 Så jag ger Trygga Tassen högsta betyg!
Åh, tack snälla Anette <3 Så fint omdöme! Hoppas jag får träffa Morris och dig snart igen!
När jag och min hund Lycka träffade Annette och började gå kursen och aktiviteter hos Trygga Tassen, hamnade vi helt rätt. Här finns stor respekt för individen, Annette ser och uppskattar alla olika hundpersonligheter. Förutsättningarna vid aktiviteter är sådana att var och en kan komma till sin rätt utifrån sina utmaningar. Grupperna är därför små och tempot lugnt. Ett ställe att trivas och utvecklas på!
Tack snälla du för ditt fina omdöme <3 Det var alltid kul när den lilla hunden med den stora personligheten kom <3 en stor Lycka <3 jag saknar henne <3
Många roliga och lärorika kurser med en lugn och trygg instruktör för hundens bästa.
Tack för ditt fina omdöme <3 Fina Rufus och du är varmt välkomna på fler kurser och aktiviteter framåt!
Gick valpkurs, mycket nöjd med allt. Liten grupp, bara 4 hundar så alla fick tid till frågor och att byta erfarenhet av varandra.
Så roligt att höra att du är nöjd och även roligt att du nämner utbytet med de andra deltagarna <3 Tack för du tog dig tid att lämna ett omdöme! Hoppas vi ses snart igen!
Är väldigt nöjd med kursen. Trevlig kurs och väldigt bra upplägg där man fick möjlighet att lära sig utifrån sin egen situation. Kursledaren var lugn och förklarade bra så kändes väldigt tryggt.
Så fint att höra att ni är nöjda med valpkursen, jag hoppas jag får träffa Rocky med familj på kurs snart igen! Varmt välkomna tillbaka!
Vi har gått på valpkurs & fått så många bra tips & trix & kunnat lyfta frågor om allt från mat, sömn till hormonstinna hanbeteenden. Kommer absolut boka fler kursen. Anette är lugn & har en stor kompetens inom många områden av hundar . Vi hade inte så stora förväntningar inför kursen då vi är förstagångsföräldrar men hade många frågor som man fått bra svar & tips på hur man ska möta sin hund.
Tack så hjärtligt för ditt omdöme! Så roligt att ni blev nöjda med valpkursen och det var så roligt att träffa eran lille Charlie som ju under kursens gång blev stora killen <3 välkomna igen!
Hej ! Anette o Trygga Tassen har varit min motivation o mentor redan sedan innan jag skaffade hund. Var på studiebesök när hon gjorde besök med en av sina vårdhundar och köpte sedan en hund och gick på Vårdhundskolan och utbildade oss till Vårdhubdsteam. Har även gått en hel del kurser och varit med på aktiviteter som hon ordnar bla aktivitetspromenader, flera personsök, nosework-kurs o Kantarellsök-kurs Hon har ett fantastiskt bemötande och är en mycket inspirerande ledare. Hon har även förmågan att se och ge varje...
Åh, så fint du skrivit! Tack! Det är så roligt att få ha följt er alldeles från start och att Team Speedy är så trogna som återkommande kunder. Det är kul när ni kommer!
Annette möter alltid upp redan ute vid bilen vilket gör att man känner sig mycket välkommen. Jag har varit med på många kurser och aktiviteter hos Trygga Tassen och upplever att varje tillfälle har gett mig nya tankar, kunskaper och roliga stunder tillsammans med mina hundar. Annette delar med sig av sin kunskap på ett lugnt och respektfullt sätt och har många roliga och annorlunda ideer som gör det så himla kul att vara med på Trygga Tassens aktiviteter! Rekommenderar alltid Trygga Tassen!!! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tack för fantastiskt fina ord! Det gör mig så glad att dina töser och du återkommer på olika kurser och andra roligheter! Vi ses snart igen! Hjärtligt välkommen!
Tryggt är verkligen rätta ordet. Hos trygga tassen är alla hundar välkomna, hänsyn tas till alla personligheter. Anette har stor kunskap och ett fint bemötande. Mindre grupper ger kvalitativ undervisning. Jag rekommenderar högt Trygga tassen/ Jenny Eno
Tack för detta superfina omdöme <3 Det är en fröjd när Milton och du är med på kurs! Välkomna igen!
Jag kan verkligen rekommendera Anette på Tryggatassen för hennes hundkunskap och positiva bemötande av både hund och ägare. Hon grundar all träning och kurser på belöningsbaserad träning vilket är ett synsätt jag delar med henne.
Tack för ditt fina omdöme <3 Ser fram emot att träffa dina hundar och dig snart igen!
Trygga Tassen är en förbild vad gäller hundträning och vårdhundsarbete. Annettes arbete och engagemang är fullt av glädje och ger mig stor inspiration.
Tack tack för du du tog dig tiden att skriva några rader om Trygga tassen <3 Att du nämner glädje och inspiration glädjer mig lite extra! <3
Har gått flera kurser och aktiviteter för Trygga Tassen. Älskar upplägget att hunden ska ha roligt, det är högsta prio. Det gör att det blir roligt att lära för alla. Annette är trygg och lugn. Har bred kunskap som hon gärna delar med sig av, samt alltid goda råd på vägen.
Men vad glad jag blir att du just tar upp det med att det ska vara roligt för alla och vad glädje gör för lärandet. Tack<3
Mycket professionellt bemötande och väldigt kunnig och kompetent personal. Givande inspirerande kurser och mycket nöjda kunder och hundar som gärna återkommer till olika kurser!
Tack <3 så glad jag blir av ditt fina omdöme! Det är så kul när tjejerna och du kommer! Hoppas vi ses snart!
Jag har varit på många olika kurser och aktiviteter på trygga tassen, det är alltid väl planerat med stor omtanke om hunden. Varm, trygg plats för både fyr- och tvåbenta.
Tack för du tog dig tiden att fixa med detta, och så fint omdöme! Varm, trygg plats är exakt vad jag vill det ska kännas som <3
Alltid trevligt bemötande. Jag har gått olika kurser med båda mina hundar hos Trygga Tassen. Det finns stort utbud på olika aktiviteter och kurser. Jag rekommenderar Trygga Tassen varmt.
Tack för ditt fina omdöme och att du tog dig tiden till att skriva det! Det är så roligt när du är med med dina härliga fluffisar <3 Välkommen snart igen!
Vi har gått flera kurser hos Trygga tassen som är precis som namnet säger väldigt tryggt. Annette har en positiv lugn känsla med alla både oroliga nervösa hundar och stressade hundförare. Våran hund Frank älskar varje gång vi är där och vill INTE åka hem😂!
Åh, tack för dina ord och att du tog dig tiden att skriva <3 HiHi, härliga Frank, det är ju för mig att bara suga i mig Franks sätt att ge omdöme <3 <3 <3
Kan bara varmt rekommendera Trygga Tassen❤️ Professionell hjälp och tipps av Anette Hon hittar på allt skoj för våra 4benta vänner
Tack snälla för ditt fina omdöme! Det alltid roligt när Eddie och du dyker upp på någon aktivitet <3
Supertrevligt, lärorikt och kul att gå valpkurs hos Trygga tassen. Annette ser och lär ut på ett proffsigt sätt, man får bra input och tips på hur det går att lära både hund och förare att jobba och göra saker så bra som möjligt. Vi har gått valpkurs hos Trygga tassen och öplet hus, det rekommenderar jag andra att göra om man vill ha ett positivt, lugnt och enkelt sätt att jobba och umgås med sin hund. Alla får sin tid med Annette vilket är jättebra och man får tid till dialog. Rekommenderar varmt Tryggatassen
Tack för att du tog dig tiden att skriva ett omdöme på min kursverksamhet <3 och så fin feedback <3 Underbart att höra att vovvarna och du trivs här! Varmt välkomna igen!
Vid kurstillfällen är vi få i gruppen. Det blir ingen lång väntan, varken för oss eller vovvarna. Trygga Tassen har många olika evenemang. Tex Öppet hus, personsök eller balansboll. Du anmäler dig för ett tillfälle, vilket är jättebra. Vi gör det vi tycker är roligt! Mycket trevlig träningsmiljö.
Jag är så glad att ni trivs, Sir S. och du <3 Tack för ditt fina omdöme och att du tog dig tiden att ge det. Varmt välkommen på fler roligheter!
Vi har gått flera kurser och privatträningar med våra hundar hos Trygga Tassen. Man blir alltid vänligt bemött och känner sig sedd och respekterad, både som hund och människa. Stor kunskap och väldigt professionellt. Reko metoder och med ett helhetstänk för både hund och ägare. Kan absolut rekommendera valpkurs här, som är lite annorlunda upplagd, med ett långsiktigt perspektiv av vad valparna behöver träna på för att våga möta omvärlden. Med värme och omtanke står Trygga Tassen stadigt på jorden!
Tusen tack för dina ord, så glad jag blir av dem <3 Särskilt dem om valpkursen, för det är precis så jag önskar att den upplevs! På återseende och varm välkomna!
Modernt hundtänk byggt på relation, vänlighet, glädje och positiva metoder genomsyrar allt hos Trygga Tassen. Med engagemang och kunskap möter och coachar Annette alla utifrån varje hunds (och ägares) individuella förutsättningar och skapar möjlighet för alla att lyckas.
Tack för detta fina omdöme! Precis så här jag hoppas att Trygga tassen ska upplevas <3 Hälsa dina töser och hoppas vi ses snart igen!
Kan absolut måde rekommendera att gå en kurs eller ta privat träning med din hund hos Anette på Trygga Tassen. Snälla metoder används där hunden belönas när den gör rätt.
Tack snälla för att du tog dig tiden och svara och jag är så glad att Team Morris är nöjda <3