Tuxer

Tuxer

• BadgeSixYears
2 077
4.5

TUXER.SE I 30 år har vi utvecklat kläder för en aktiv livsstil. Du hittar oss på skidåkare, fjällvandrare och andra som behöver funktionella kläder som tål tuffa tag. Men vi gör också kläder för mer vardagliga äventyr. Som hundpromenaden i regnet, cykelturen till jobbet och utflykten med familjen. För oavsett vem du är och vad...

2077 omdömen om Tuxer

Sedan starten hos Reco 2019

Visar 2077 omdömen med 4.5 i snittbetyg
Gudrun A

Jag har köpt två par byxor i butik och ett par online i olika modeller. Storlek 36 passar mig perfekt både på längd och bredd. Bra kvalitet och arbetade modeller med bra fickor.

Britt A
Skrev om Tuxer

Lätt att beställa och varorna kom snabbt. Beställde jacka, väst och fodrade leggings. Allt passade bra mycket tack vare bra produktbeskrivningar och recensioner från andra köpare. Kan helt klart rekommendera Tuxer!

Ella-Britt T

Bra att kunna skick tillbaka i påse från er när man måste ha en annan storlek. Snabb leverans

Maria J
Skrev om Tuxer

Ett brett sortiment och mycket bra priser! Snabb leverans och även retur/byte gick fort och smidigt. Hög kvalitet på kappan och fantastisk passform! Rekommenderas varmt!

Anna E
Skrev om Tuxer

Smidig och snabb leverans. Varm o go jacka!

Yvonne S

Jättehärlig jacka, fin grön och superskön. Fick varan snabbt och smidigt Varma hälsningar

Rakel G
Skrev om Tuxer

Snabb service och byxorna jag köpte är väldigt sköna. Jag är mycket nöjd!

Marita S

Jag är mycket nöjd med mina fodrade tights. Även leverans och betalning fungerade utmärkt.

Eva J
Skrev om Tuxer

Sköna och lagom varma fodrade leggings. Storleken passade perfekt. Används flitigt på mina promenader.

Anita Ö

Snabb leverans av en jacka som var för liten på mig . Returen gick smidigt och jag beställde en större . Bra kvalitet och pris på jackan . Kommer fortsätta att vara kund hos dem .

Ewa H
Skrev om Tuxer

Smidigt. Fungerade bra med leverans och betalning via Klarna.

Henrik S

Enkelt att handla på nätet, vilket var första gången för mig. Min avsikt var att köpa ytterligare en skjorta (kortärmad med dubbla bröstfickor, varav två med blixtlås), då den inte längre fanns i min vanliga butik. På kuppen blev det helt oplanerat en vinterjacka också. Googlade "tuxer" innan jag köpte för att kolla, att det inte bara var en fasad för någon kinesisk verksamhet.

Petra A
Skrev om Tuxer

Bra! Snabb leverans och bra kvalitet på de jackor som jag beställde. Bra att man kan betala genom Klarna. Jag köpte en kappa och en herrjacka. Har inte testat dem än i kyligare väder.

Elin E
Skrev om Tuxer

Jackan var alldeles för lång för mig som bara är 155 cm lång. Köpupplevelse utan problem.

Susanne L

Snabb leverans och passa perfekt 👌

Susanne G

Allt gick fort och smidigt med beställningen

Lena Z
Skrev om Tuxer

Jag upplever att det var lätt att hitta på hemsidan och jag hittade en jacka som jag är väldigt nöjd över.

GUN ELISABETH F

Eftersom jag beställt en hel del av er tycker jag förstås om era produkter. Bra kvalitet.

Inga-Lill K

Jag har handlat vid 2 tillfällen och det jag har fått har varit av mycket god kvalitet. Mina kjolar med inbyggda byxor i har varit underbara på sommarn. Tyvärr var mitt sista köp av jacka inte så bra. Skickade efter 2 olika storlekar, den ena var alldeles för stor och den andra kände jag mig så stor i, men jag upptäckte Tuxer för ca 2,5 år sedan på Sandströms i Vetlanda. Efter det är jag inne på nätet och tittar på deras hemsida ganska ofta. Har även ringt dom vid ett tillfälle och blivit väldigt väl bemött. Mvh Inga-Lill Kühner Nässjö

Johanna B

Jag är såååå nöjd med min jacka Ellen! Den är varm och skön och älskar längden på den, även färgen oliv 😍

Eva-Charlotte N

Snabbt och enkelt! Fantastiskt nöjd med varan!

Ann L
Skrev om Tuxer

Jag har varit mycket nöjd med mina köp hos Tuxer. Snygga och funktionella kläder som både är snygga och sitter bra. Mitt senaste köp var ett par träningstights i vinterkvalitet. Använder de dagligen på mina promenader.

Margareta F

Nöjd,bra retur ordning ,bra kvalité. På produkten men inte passform för mej.

Anna F
Skrev om Tuxer

Rekordsnabb leverans! Beställde min vara på onsdag och den fanns att hämta upp hos ombud före lunch på torsdag, det tog inte ens ett dygn innan varan var hos mig! Då jag behövde byta storlek fick jag göra en retur samt en ny beställning. Returen fungerade väldigt enkelt och den nya varan kom även den på rekordtid! Jag köpte en lång kappa, Deyna Reco Coat som jag ännu inte börjat andvända då den är väldigt varm men den kommer passa perfekt i vinter! Kan verkligen rekommendera att handla från Tuxer! Då jag inte använt produkten...

Lisbeth E

Det var enkelt att göra köpet. Leveransen gick fort. Köpte varmfodrade tights, som är väldigt behagliga, däremot fickan för mobil sitter lite högt upp på låret.

Anna V
Skrev om Tuxer

Har beställt från tuxer tidigare och det var då fri retur så antog att det var det nu också. Blev väldigt besviken när jag fick betala retur för att byta. Också väldigt svårt att hitta rätt storlek, en är gigantisk och när jag bytte till en storlek mindre var den på gränsen till för trång.

Anna Ö
Skrev om Tuxer

Det jag har beställt genom tuxer är jag nöjd med.. Mvh/Gunilla Österberg

Anna-Maja O

Jättenöjd med de varor jag köpt!

Kerstin H

Äntligen en dun/vadderad kappa som inte tappar all fyllning över axlarna! Enda kritiken (än så länge) är att de inte andas särskilt bra.

Marie S
Skrev om Tuxer

Lätt att beställa och otroligt snabb frakt. Snygga kläder även i större storlekar.

Camilla A

Bra! Härligt med stor variation av storlekar och passform som passar helt normala kvinnor.

Anna H
Skrev om Tuxer

Tuxer har bra priser och bra kvalitet. Jag är mycket nöjd.

Barbro S

Köpte ett par fodrade byxor och jag är mycket nöjd .

Ulla S
Skrev om Tuxer

Snabb leverans och bra produkt.

Madeleine N

Alltså wow! Vann en regnjacka och efter beställning kom den inom 2 dagar och satt som en smäck. Jätte nöjd med både bemötande, leverans och kvalitet! Rekommenderar varmt!

Häst H
Skrev om Tuxer

Varan kom snabbt, välsittande bra byxor Enkelt att handla

Gunnel M

Enkelt att handla och bra produkter. Lätt att skicka tillbaka när jackan var trasig

Inger F
Skrev om Tuxer

Byxans tyg var inte riktigt vad jag förväntade mej. Storleken/proportionerna på byxan var inte heller det jag förväntade mej. Svårt att förstå skillnaden mellan olika produkter pga likheter i namnen.

Tuija B
Skrev om Tuxer

Jag köpte en lång fleecejacka. Den är alldeles för trång i halsen. Går inte att ha helt knäppt. Besviken.

Anneli L

Bytte storlek på byxa. Tuxer var väldigt snabba att skicka ny storlek. Något trång i midjan. Annars jätteskön.

Gun N
Skrev om Tuxer

Snabb leverans! Tyvärr har kylan ej infunnits än ,så kappan är ej använd Än!!!

Gunilla S

Alt gick som planerat, inga problem med något. Det var första gången jag hittade företaget och en täck kappa som jag gillade färg och modell, och lagom pris. Så jag har inget att klaga på. Tack Gunilla

Anneli T

Smidigt att handla, snabb leverans och en vara som var perfekt.

Eva K
Skrev om Tuxer

Svårt få rätt storlek. Upplever att man får gå upp i storlek. Me snygga kläder.

Ann K
Skrev om Tuxer

Toppen,jättefin regnkappa och väldigt snabb leverans😀

Malin A

Bra kvalité Snabb leverans Bra priser

Carin S
Skrev om Tuxer

Svårt att få fluff8ga och välisolerade efter tvätten.

Sirkku A

Lätt att beställa, bra storleksguide. Beställde ett par byxor som var mycket bra i formen och kvalité. Lite för långa men jag kunde korta av dom snyggt. Priset var lite i överkant.

Maria S
Skrev om Tuxer

Snabba leveranser, snabb handläggning vid retur

Bo I
Skrev om Tuxer

Bra hjälp vid internet köp då jag felaktigt glömt att registrera mig med e-post adress.