Tuxer

Tuxer

• BadgeSevenYears
2 233
4.5

TUXER.SE I 30 år har vi utvecklat kläder för en aktiv livsstil. Du hittar oss på skidåkare, fjällvandrare och andra som behöver funktionella kläder som tål tuffa tag. Men vi gör också kläder för mer vardagliga äventyr. Som hundpromenaden i regnet, cykelturen till jobbet och utflykten med familjen. För oavsett vem du är och vad...

2233 omdömen om Tuxer

Sedan starten hos Reco 2019

Ingegerd S

Bra passform, sitter bekvämt, Skönt att ha på sig.

Ragnar H

Lätt att handla 👍 Bra utbud och snabb frakt 👍 Jag köpte fyra stycken kortärmade skjortor med bra pris och kvalitet. Enkelt att betala via Klarna. Nöjd kund 👍👍

Susanne B

Jag är 100% nöjd med allt från enkelheten att handla på hemsidan, till snabb leverans och mkt sköna/bra kvalitet på mina kjolar med "inbyggda" shorts 😍

Lena K
Skrev om Tuxer

Det var enkelt att beställa på er hemsida

Cecilia F

Jättebra! Bekväm produkt. Inga problem vid beställningen. Kan rekommendera Tuxer.

Ingrid G

Beställde 2 par byxor. Det ena paret i caprimodell. Båda istl 42. Upplever att variationen är olika. Ena paret för stor och den kortare modellen i snävaste laget. Annars bra material och modell

Annica C

Jättenöjd med min kappa. Så bekväm och motsvarar verkligen mina förväntningar. För övrigt har jag ingen aning gällande Tuxer, har bara haft denna kontakt som jag är mkt nöjd med . Annica V

Marita A

Jättebra och snabbt! Beställer gärna igen!

Linda J
Skrev om Tuxer

Tyget är inte samma som visas i annons. Istället är det ett tunt glansigt tyg! Ingen som helst stretch. Grymt besviken!

Svar från Tuxer

Hej Linda, Vad tråkigt att höra att du inte är nöjd. Men som vi skrev när du kontaktade vår kundtjänst är detta en mycket populär tighs som vi inte fått klagomål på tidigare. Vi gör vårt bästa för att presentera vår produkter så nära verkligheten vi kan och försöker använda bilder och videos som ska visa både färger och produktens egenskaper så nära verkligheten som möjligt. Hoppas vi får en ny chans en annan gång. Hälsningar Andreas på Tuxer

Kerstin Ö

Tuxer har mycket bra kläder till bra priser och snabb leverans.

Birgitta M

Bra produkt,snabb leverans kort sagt bra

Ulla F
Skrev om Tuxer

Snabb leverans och fina kläder

Titti W
Skrev om Tuxer

Enbart positiv både med leverans och bemötande vid krångel med telefonnummer som gjorde att leveransen hamnade fel. Så tacksam. Dessutom mycket nöjd med jackan

Åsa H
Skrev om Tuxer

Lätt att beställa och även lätt och snabbt att reklamera, returnera + få fakturan korrigerad, tack. Jag blev dock besviken över att färgen på den jacka jag hade beställt var så mycket mörkare och murrigare än den gröna färg som visades på beställningsbilden på hemsidan. När jag packade upp jackan hemma trodde jag först att det var en felleverans eftersom jackan såg svart/väldigt mörkt grå ut i stället för grön. Med vänlig hälsning Åsa Härlin

Eva L
Skrev om Tuxer

Enkelt att beställa. Snabb leverans. Bra kvalitet.

Britt-Marie P

Varan motsvarade till 100% mina förväntningar. Perfekt storlek

Ana B
Skrev om Tuxer

Bra plagg, överkomliga priser, korta leveranstider!

Lisbeth B

Snabb leverans bra kläder och priser.

Kim F
Skrev om Tuxer

Jackan jag köpte var mycket konstigt sydd. Ärmhålen var supersmala och då är jag igen liten smal person. Kändes som det var en riktig wannabee jacka. Så inte speciellt nöjd.

Inger R
Skrev om Tuxer

Fick en bra återkoppling när jag var tvungen att reklamera min vara. Proffsigt och bra.

Elisabeth M

En bra o följsam produkt i detta fall kjol.

Maria F
Skrev om Tuxer

Bra och prisvärda kläder. Snabb frakt och smidigt överlag.

Malin I
Skrev om Tuxer

Upple er att hantverket i själva kappan var dåligt. Returnerade 1 st men även den andra var dåligt sydd, ojämt foder och kall för att vara en vinterkappa.

Gerd H
Skrev om Tuxer

Köpte Tuxer Zoe Pants - jättebra byxa men den inte så väldigt varm.

Carina V

Bra kvalitet till Bra pris! Rekommenderas!

Theresia M

Väldigt fin o välsydd varm jacka. Jag är jättenöjd

Agne L
Skrev om Tuxer

Mina förväntningar infriades. Fin färg, härligt mjukt foder. Håller mig torr när det regnat

Anna-Stina H

Helt suverän kundtjänst. North pole jackorna är enda jackan jag inte fryser i och så skön oxå. Dock håller inte hängaren, och dragkedja har en förmåga att släppa ner till i sömmen. Släpper lite dun efter tvätt. Men varm, snygg och skön

Ellen K
Skrev om Tuxer

Snabb leverans o jackan är perfekt

Martin J

Bra produkter, snabb leverans, bra kundservice. Inget att klaga på!

Katarina L

Enkelt att beställa och snabb leverans

Lars E
Skrev om Tuxer

Kundvård och prisvärt! Allt bra från beställning till leverans. Och snabbt gick det.

Katarina L

Snabba leveranser bra kvalité på byxorna jag köpte 😊

Karin A
Skrev om Tuxer

Allt fungerade bra storleken ok så nöjd med köpet!

Caroline L

Bra produkter och snabb leverans

Channette N

Snabbt och smidigt även Enkelt att returnera

Inga K
Skrev om Tuxer

Positivt, har handlat tidigare från Tuxer o därför vågade jag handla av dem. Bra kvalitet ,men kanske lite sen i leveransen.

Inga-Lill A

Snabb leverans, bra passform. Har inte använt byxorna mer än vid ett tillfälle. För tidigt att ge omdöme.

Jenna S
Skrev om Tuxer

Har köpt en north pole unisex, den lejongula. Kan inte säga annat än att den är helt magisk och den uppfyller så mycket mer än förväntat! Ser framemot många år i den, bästa jackan någonsin ✨

Tuxer gillar detta
Lena W
Skrev om Tuxer

Lätt att beställa, snabb leverans Dock passade inte byxorna jag beställde. Men kommer titta på fler produkter från er

Alexandra H

Fantastiskt bra kvalité till bra pris. Klassiskt och snyggt som håller år efter år för mig som gärna är ute i naturen. Fin kundtjänst💚 //Alexandra

Sara V
Skrev om Tuxer

Bra kvalite o snabb leverans, mkt nöjd

Christin S

Bra grejer, bra kvalitet, smidigt att beställa

Agneta F

Härlig varm kappa i fin färg lila. Den var stor i storleken. Muddarna i ärmarna kunde varit i ett kraftigare och varmare material. Den är varm och skön. Är nöjd.

Ida S
Skrev om Tuxer

Hade låga förväntningar när jag testade att beställa från Tuxer då vandringsbyxor i större storlek alltid gjort mig besviken tidigare hos andra företag då det ofta bara är leggings som inte tål att användas i skog eller på fjäll, men äntligen fick jag riktiga byxor i slitstarkt material som sitter bra och i fortsättningen kommer jag kolla Tuxer först när jag ska köpa något.

Svar från Tuxer

Hej Ida, Vad roligt att höra att du är nöjd! Välkommen tillbaka en annan gång. Hälsningar Andreas på Tuxer

Anne-Marie K

Bra leverans, Bra passform. Jätte skön byxa.

Camilla T

Sköna och prisvärda kläder Snabba leveranser

Lennart J

Inte vattenavvisande. Jag blev genomblöt vid lätt regn under promenad!

Svar från Tuxer

Hej Lennart, Vad tråkigt att höra att du inte är nöjd. Jackan du köpt (Jude parka) är en vinter parkas och har ett tyg som ska vara vind och vattenavvisande. Den ska alltså stå emot lätt regn en begränsad tid. Upplever du inte att den håller vad vi lovat går det bra att reklamera den så ska vi kika på detta. Du kan kontakta oss på kundtjanst@tuxer.se. Hälsningar Andreas på Tuxer

Susanne S

Inte fått någon hjälp.Jag behöver få en faktura för att mitt kort är spärrat. Finns inte någon information hur jag löser det smidigt. Inga telefonnummer. Helt enkelt uruselt. Känner att jag behöver lägga flera onödiga timmar för att få svar på en sådan enkel fråga. Undrar om ni vill ha kvar era kunder......................................................................

Svar från Tuxer

Hej Susanne, Vad tråkigt att du har problem med din betalning. Vi försöker ha tydlig information på våra kontaktkanaler på vår hemsida men det finns säkert utrymme för förbättring, kom gärna med tips. Såvitt vi kan se har du valt faktura hos Klarna. Denna kan du hitta i Klarnas app eller på Klarna.se där du loggar in med bankid. Gällande hjälp med betalningar är det i första hand Klarna, vår partner gällande betalningar, som du ska kontakta. Har du några andra frågor går det bra att mejla oss på kundtjanst@tuxer.se Hälsningar Andreas på Tuxer

Eva C
Skrev om Tuxer

Bra kvalitet till bra pris. Snabb leverans