Tuxer

Tuxer

• BadgeSixYears
2 140
4.5

TUXER.SE I 30 år har vi utvecklat kläder för en aktiv livsstil. Du hittar oss på skidåkare, fjällvandrare och andra som behöver funktionella kläder som tål tuffa tag. Men vi gör också kläder för mer vardagliga äventyr. Som hundpromenaden i regnet, cykelturen till jobbet och utflykten med familjen. För oavsett vem du är och vad...

2140 omdömen om Tuxer

Sedan starten hos Reco 2019

Kersta E

Jag beställde en för stor kappa först , men det var inga problem att få byta den till en mindre storlek . Den andra passar perfekt , väldigt nöjd . Jätte snabbt kom paketet. Vilken bra cervis . Tack till er o God Jul .

Karsten A

Förväntade mig inget annat än att handla hos Tuxer skulle vara problemfritt vilket det också blev. Nöjd

Sylvia J

1. Lätt att beställa på nätet. Snabb leverans. 2. Jag visste när jag beställde att Tuxers varor är bra. Har köpt flera plagg tidigare. 3. Jag köpte fordrade svarta byxor som satt perfekt.

Agneta H

Köpte fodrade byxor o tights. Båda satt jättebra. Extra + till snabb keverans.

Ulla-Britt B

Snabb å säker leverans å bra passform Kappa Värmetights

Pia H
Skrev om Tuxer

Det enda jag saknar är knappar!

Klara A

Helt okej! Jackan motsvarade beskrivnngen .Är nöjd

Elin L
Skrev om Tuxer

Min upplevelse är bra. Det gick bra att köpa.

Frida Å

Jättebra byxor, storleken stämmer, snabb leverans!

Åsa S
Skrev om Tuxer

Köpte en lång och varm jacka som jag är mycket nöjd med.

Basma A
Skrev om Tuxer

I love every jacket that i bought from tuxer always the jackets do exactly like it says in the description, never disappointed.

Solbritt N

Snabba ryck vid byte, fixat från första köp till ersättning på rekordtid

Susanne A

Jag köpte en täckkappa och nästan direkt spravl dem i innersömmarna..Kanske var fodret för tight? Jackan i sig är jag nöjd med.

Lilly I
Skrev om Tuxer

Gladeligen beställde jag en lång vinterjacka som passade mig perfekt MEN provade aldrig den ute o långt senare insåg jag att den hade ju inge foder/innehåll i axlarna. Man fryser där när man går ut. O tyvärr hade jag redan slängt alla papper o allt. Jätte besviken så därav bara 2.

Malin J
Skrev om Tuxer

Har redan en grön och brun i s den förra modellen . Köpte en svart i st m . Men då denna skulle vara lite mer fylld mm så rekommenderades jag ta en st större . Den blev lite stor men lite skönt då man kan ta lite mer under kalla dagar .

Eva S
Skrev om Tuxer

Snabb leverans och reflex kjolen var bra men däremot byxkjolen släpper en massa vitt ludd ifrån fyllningen som fastnar överallt ! Eva

Silvio R

Vänligt bemötande och bra produkt (vinterkappa)

Anette F

Jag hade beställt en kappa som jag returnerade. Returen är mottagen och ordern avskriven. Inget krångel.

Petra H
Skrev om Tuxer

Tyvärr gick 1 sömn upp i sidan redan efter nån vecka, men orkar inte reklamera. Annars varm och bra

Birgitta W

Snabbt och smidigt, jag bytte till annan storlek och det var enkelt i smidigt. Fick återkoppling via e-post

Solveig W

Har varit super nöj med det jag beställt,tyvärr har det varit lite ojämna i storleken. Vad jag menar Är att en 46 är inte alltid en 46 .

Ragnhild B

Jättenöjd! Jackan jag beställde var jättefin, men valde att returnera, då den var nästan identisk med min gamla fina Tuxer jacka!

Dragana S

Ni har riktigt bra assortment av varor men jag tyvärr lyckades inte hitta rätt storlek och var tvungen att återlämna thighs.

Joel S
Skrev om Tuxer

Jag är väldigt nöjd med min dunjacka. Den håller mig varm och go. Mycket mycket prisvärd. Hög kvalitet och komfort. Bra och snabb service. Tack 🙏☺️💖

Carin B
Skrev om Tuxer

Enkelt att handla, snabb leverans. Köpte ett par fodrade byxor Köpte nog en storlek för stor men blir jättebra att ha med något under.

Aicha M
Skrev om Tuxer

Mycket snabb leverans fast jag bor uppe i Norra Sverige, jättebra användning av kjolen jag beställde. Kan bara ge positiv feedback, och fick ett bra pris också!

Veronica E

snabb leverans, varan överensstämde väl med text & bild

Åsa F
Skrev om Tuxer

Bra passform, tog en storlek större än vanligt.

Ingegerd K

Det gick lätt att handla. Förväntningarna uppfylldes. Produkten winter tights.

Åsa T
Skrev om Tuxer

Byxorna passar perfekt-trots att det var första försöket att beställa från Tuxer

Paula R
Skrev om Tuxer

Smidigt att handla, byta vara Bra kommunikation Jag känner mig nöjd

Ninnie A

Bra service med snabb leverans. Returnerade en av varorna som ej passade , utan problem. Köpte täckjackskappa Dejna Reco Coates med mycket bra rabatt på ordinarie pris. 👍🤗

Maribel L

Att hitta den här produkten var en överrakning för mig. Jag cyklar mycket på grund av jobbet. Då behövde Jag något lätt att ta på och av. Konceptet att konvertera Tuxer från shorts till kjol verkar fenomenalt för mig eftersom Jag kan också promenera med den här kjolen. Jag blev glad för detta och att handla den var det lätt och smidigt.

Anna-Lena H

Fungerade bra med tips på storlek som finns på hemsidan. Snabb leverans. Kan tänka mig att sända efter fler artiklar vid behov.

Inger E
Skrev om Tuxer

Snabb leverans och bra i storlek.

Anna W
Skrev om Tuxer

Det var enkelt och smidigt att beställa varor på Tuxer. Deras hemsida är tydlig med bilder av kläderna. Leveransen kom snabbt. Vi hade inga förväntningar, eftersom vi inte tidigare haft kontakt med Tuxer. Kläderna vi köpte, bland annat en vinterkappa, täckkjol och byxor, passade perfekt. Vi är mycket nöjda och kommer att handla på Tuxer igen.

Ann-Christine M

Köpt en fin jacka och den levererades snabbt.

Jan L
Skrev om Tuxer

Bra produktinformation på hemsidan gör det enkelt att beställa. Bra kvalitet, priser och normala storlekar (regular size) på produkterna.

Anna C
Skrev om Tuxer

Snabb och bra service på alla sätt! Både när det gäller frågor, beställning och passform! Jag gillar att det även finns kläder i större storlekar!

Britt N
Skrev om Tuxer

Väldigt bra precis som jag tänkt mig

Mary S
Skrev om Tuxer

Snabb leverans. Modellen på byxorna var inte riktigt som jag hade förväntat mig.

Anna S
Skrev om Tuxer

Bra kläder till bra pris, har köpt Tuxer i många år

Malte E
Skrev om Tuxer

Bra varor med utmärkt kvalitet. Har inte provat i ösregn ännu men har bra förhoppningar.

Åsa O
Skrev om Tuxer

Enkelt att beställa och snabb leverans.Köpte fodrade byxor som var jätte sköna och som passade bra.

Susanne L

En super skön jacka , perfekt att ha när jag är rastvakt på skolan.

Ulrika A

Snabb och smidig leverans. Jackan var av mjukare och skönare material än förväntat. Enda minuset är att stoppningen ligger ojämnt på vissa ställen. Men klart värd sitt pris och finare i verkligheten.

Lars J
Skrev om Tuxer

Jag har tidigare köpt flera av deras shorts i butik och nu hittade jag motsvarande tunna långbyxor på deras nätbutik. Toppen!

Siv B
Skrev om Tuxer

Att handla från Tuxer var helt klart bra men jackan jag köpte är jag inte nöjd med då vadderingen är ojämnt, eller ingen vaddering på en del ställen

Ida U
Skrev om Tuxer

Bra service men plagget i sig var inte som förväntat, en besvikelse. Lite teåkigt.

Maria E
Skrev om Tuxer

Snabb leverans och enkel retur vid byte.