Tvillingflytt & Städ

Tvillingflytt & Städ

www.tvillingflytt.se
  • BadgeFourYears
4.9

Vi är två bröder som efter många års erfarenhet av flytt, nu bestämt oss för att starta vårt eget. Vårt mål är att erbjuda den service och kvalité vi länge drömt om att ge till våra kunder. För oss handlar det om ett helhetstänk i hela processen att flytta, oavsett om du är ensam och önskar lite extra hjälp eller om du har specifika...

442 omdömen om Tvillingflytt & Städ

Sedan starten hos Reco 2021

Jimmy E
Skrev om Tvillingflytt & Städ

Väldigt nöjd med Tvillingflytt! Killarna är väldigt trevliga och deras service har allt man kan önska. 5/5 utan tvekan!

Anna L
Skrev om Tvillingflytt & Städ

En väldigt bra flytt. Killarna som hjälpte till var professionella och trevliga.

Sara T
Skrev om Tvillingflytt & Städ

Mycket trevliga att ha att göra med, hjälpsamna och snabba.

Svar från Tvillingflytt & Städ

Hej Sara, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.

Niclas S
Skrev om Tvillingflytt & Städ

Snabba, noggranna och trevliga lättaste flytten jag har haft

Svar från Tvillingflytt & Städ

Hej Niclas, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.

Carolina B
Skrev om Tvillingflytt & Städ

Killarna arbetade väldigt effektivt. Tog två timmar för flytt från lägenhet till hus. De var också trevliga och väldigt rädda om sakerna.

Svar från Tvillingflytt & Städ

Hej Carolina, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.

Morgan S
Skrev om Tvillingflytt & Städ

Det här är tredje gången jag anlitar Tvillingflytt och är lika nöjd! De är proffs på allt de gör! Extremt noga och mycket snabba, allt går verkligen som en dans med Tvillingflytt! Städet hittar alla dammtussar och varenda millimeter blir skinande rent! Ska man flytta och behöver städning samtidigt rekommenderar jag Tvillingflytt & Städ!

Svar från Tvillingflytt & Städ

Hej Morgan, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.

Bo K
Skrev om Tvillingflytt & Städ

Snabbt och effektivt + trevliga personer, något jag kan rekommendera

Svar från Tvillingflytt & Städ

Hej Bo, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.

Jenny P
Skrev om Tvillingflytt & Städ

Så bra! Snabbt och enkelt. Hade valt dessa igen om jag behövt hjälp.

Svar från Tvillingflytt & Städ

Hej Jenny, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.

Patrik H
Skrev om Tvillingflytt & Städ

Snabba och professionella killar. Kan varmt rekommendera dessa! Bäst i stan helt klart.

Svar från Tvillingflytt & Städ

Hej Patrik, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.

Hussin A

Duktiga och ambitiösa killar 💯

Svar från Tvillingflytt & Städ

Hej Hussin, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.

Sadri J
Skrev om Tvillingflytt & Städ

Prisvärda, Snabba och mycket trevligt bemötande.

Svar från Tvillingflytt & Städ

Hej Sadri, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.

Anneli R
Skrev om Tvillingflytt & Städ

Trevligt bemötande och enkla att ha att göra med. Städningen av lägenheten gick utmärkt med mycket gott resultat !

Svar från Tvillingflytt & Städ

Hej Anneli, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.

Jonathan H
Skrev om Tvillingflytt & Städ

Dem kom på kort varsel. Hjälpte till med allt och lite till! De levererade långt över våra förväntningar. Vi fick hjälp med att flytta företagslokal. Allt var klart på ca 1,5h. Enkelt, bra och effektivt. Precis som vi gillar. Väldigt enkelt att boka via deras hemsida, vilket är guld värt! Stort tack!

Svar från Tvillingflytt & Städ

Hej Jonathan, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.

Dennis K
Skrev om Tvillingflytt & Städ

Trevliga medarbetare Första gången jag använder mig av tjänsten, men är imponerad av hur bra och smidigt det gick. Flytt med Tvillingflytt kan verkligen rekommenderas.👍

Svar från Tvillingflytt & Städ

Hej Dennis, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.

Anette J
Skrev om Tvillingflytt & Städ

Flyttning av bohag. Trevligt bemötande.

Svar från Tvillingflytt & Städ

Hej Anette, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.

Kerstin Madeleine J
Skrev om Tvillingflytt & Städ

Klockrent från start till mål. Proffs och kvalité rakt igenom. Aningen för saftig prislapp kan jag tycka. Men man får verkligen vad man betalar för.

Svar från Tvillingflytt & Städ

Hej Kerstin, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.

Titti S
Skrev om Tvillingflytt & Städ

Det var trevliga killar, mycket effektiva och det gick smidigt.

Svar från Tvillingflytt & Städ

Hej Titti, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.

Jehan A
Skrev om Tvillingflytt & Städ

Väldigt professionella!! De jobbar snabbt och effektivt.

Svar från Tvillingflytt & Städ

Hej Jehan, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.

Leila K
Skrev om Tvillingflytt & Städ

Vid första kontakt per telefon var be- mötandet varmt välkomnande och ärendet mottogs välvilligt och utan stress. Varorna från Jysk avhämtades och levererades smidigt och monterades snabbt. Jag är överraskad och glad att få så bra service när det behövdes.

Svar från Tvillingflytt & Städ

Hej Leila, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.

Ulrika D
Skrev om Tvillingflytt & Städ

Köpte flyttstäd, de var inte billigast men väldigt duktiga och lämnade en välstädad lägenhet.

Svar från Tvillingflytt & Städ

Hej Ulrika, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.

Anne-Helen E
Skrev om Tvillingflytt & Städ

Duktiga och väldigt snabba och effektiva. Trevligt bemötande av alla.

Svar från Tvillingflytt & Städ

Hej Anne-Helen, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.

Jan A
Skrev om Tvillingflytt & Städ

Fantastisk service snabbt och säkert och mycket trevlig personal

Svar från Tvillingflytt & Städ

Hej Jan, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.

Victor O
Skrev om Tvillingflytt & Städ

Trevliga, effektiva, prisvärda. Inget att klaga på!

Svar från Tvillingflytt & Städ

Hej Victor, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.

Agneta A
Skrev om Tvillingflytt & Städ

Duktiga, noggranna och trevliga flyttkarlar. Högsta betyg till dessa.

Svar från Tvillingflytt & Städ

Hej Agneta, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.

Johan O
Skrev om Tvillingflytt & Städ

Utomordentligt duktiga killar som hjälpte oss med en stor flytt! Mycket bra service och stor flexibilitet under flytten. Vi är så nöjda med denna firman och kan gladeligen rekommendera dem till andra :) Stort stort tack för hjälpen!

Svar från Tvillingflytt & Städ

Hej Johan, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.

Monica E
Skrev om Tvillingflytt & Städ

Super bra och seriös flyttfirma. Väldigt behjälpliga och enkla att ha o göra med. Kommer definitivt sprida ert namn till andra. Väldigt respektfullt och bra bemötande. Bra jobbat!

Svar från Tvillingflytt & Städ

Hej Monica, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.

Jens S
Skrev om Tvillingflytt & Städ

Bra bemötande. Utförande var inte bra på fönsterputs. De hade även glömt att städa friggebod som vi kom överens om. Klagade på båda. De kom tillbaka och städade friggebod men fönster i stugan var fortfarande kladdiga. Vi hade överlämning av stuga dan efter så vi och nya ägarna ville inte att de kom tillbaka.

Karoline M
Skrev om Tvillingflytt & Städ

Hela flytten gick snabbt och smidigt

Svar från Tvillingflytt & Städ

Hej Karoline, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.

Camilla G
Skrev om Tvillingflytt & Städ

Tillmötesgående i det vi diskuterade och flytten gick över förväntan bra så långt iväg.

Svar från Tvillingflytt & Städ

Hej Camilla, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.

Maria L
Skrev om Tvillingflytt & Städ

Fick min nya soffa levererad och med mycke kort varsel kom grabbarna och bar in den! Helt fantastiska att ha och göra med! Rekommenderas varmt!

Svar från Tvillingflytt & Städ

Hej Maria, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.

Charlotte B
Skrev om Tvillingflytt & Städ

Mycket bra städning! Mycket trevligt bemötande! Snabb service! Tusen tack för all hjälp! Och snabb hjälp! Tack snälla för hjälpen!

Svar från Tvillingflytt & Städ

Hej Charlotte, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.

Julia D
Skrev om Tvillingflytt & Städ

Killarna som hjälpte mig kom i tid, var trevliga och snabba på att flytta.

Svar från Tvillingflytt & Städ

Hej Julia, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.

Jeanette L
Skrev om Tvillingflytt & Städ

En riktigt Toppen firma...! Både i bemötandet vid den första telefon kontakten med en av ägarna och sedan med Martin när jag bokade flytten... Flytten gick smidigt och killarna var både snabba och försiktiga med möblerna.... Tvillingflytt ligger på en jätte bra prisnivå och alla som jobbar där är väldigt trevliga, hjälpsamma, serviceinriktade och gulliga... Det är andra gången jag använder Tvilingflytt och jag rekommenderar dem varmt...

Svar från Tvillingflytt & Städ

Hej Jeanette, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.

Hans G
Skrev om Tvillingflytt & Städ

Effektivt och snabbt på plats.

Svar från Tvillingflytt & Städ

Hej Hans, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.

Isabell J
Skrev om Tvillingflytt & Städ

Toppade mina förväntningar! Trevliga, snabba och försiktiga med möblerna.

Svar från Tvillingflytt & Städ

Hej Isabell, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.

Per R
Skrev om Tvillingflytt & Städ

Fantastisk hög servicenivå. Det är punktligt, hög kompetens med kvalite.

Svar från Tvillingflytt & Städ

Hej Per, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.

Runo C
Skrev om Tvillingflytt & Städ

Snabb och säker flytt. Flyttstädningen alldeles exeptionell!

Svar från Tvillingflytt & Städ

Hej Runo, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.

Rebecca J
Skrev om Tvillingflytt & Städ

Effektiva, ordningsamma och mycket trevliga!

Svar från Tvillingflytt & Städ

Hej Rebecca, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.

Maj-Lis Å
Skrev om Tvillingflytt & Städ

Tillmötesgående, visar omsorg, noggranna, starka, snabba, trevliga, uthålliga och lugna.

Svar från Tvillingflytt & Städ

Hej Maj-Lis, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.

Anette P
Skrev om Tvillingflytt & Städ

Snabbt och smidigt.🙂. Varsamma om möblerna. Rimlig summa med rutavdraget. Trevliga och lyhörda flyttkillar⚘️. Bara positivt för oss.

Catharina A
Skrev om Tvillingflytt & Städ

Är egentligen inte uppdragsgivare, men flytten gjordes från oss. Det gällde flytt av ett piano från oss till uppdragsgivaren i Danmark. Allting flöt på väldigt bra. Trevligt bemötande och bra att vi blev kontaktade i god tid när tidsschemat sprack för er.

Svar från Tvillingflytt & Städ

Hej Catharina, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.

Fredrik B

Fungerade bra! Har inget att invända . Lite udda betalningsform

Svar från Tvillingflytt & Städ

Hej Fredrik, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.

Pia B
Skrev om Tvillingflytt & Städ

Kom på avtalad tid. Trevligt bemötande och flyttade pianot trots att det var trångt och svårt. Kan varmt rekommenderas.

Svar från Tvillingflytt & Städ

Hej Pia, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.

Monika B
Skrev om Tvillingflytt & Städ

Snabb service och flyttkillarna var trevliga och rädda om allt! Kan varmt rekommenderas!

Svar från Tvillingflytt & Städ

Hej Monika, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.

Inger T
Skrev om Tvillingflytt & Städ

Hej! Flytten gick perfekt! Duktiga och trevliga killar! Inga skador! Så nöjda! Mvh Familjen Tholén

Svar från Tvillingflytt & Städ

Hej Inger, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.

Peter P
Skrev om Tvillingflytt & Städ

Snabb service, dom kom efter 2 timmar.

Svar från Tvillingflytt & Städ

Hej Peter, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.

Johan P
Skrev om Tvillingflytt & Städ

Tog hjälp av Tvillingflytt för att ta hand om en gammal oljapanna samt en gammal värmepump. De tog hand om det utan problem.

Sofie H
Skrev om Tvillingflytt & Städ

Jätte nöjd med snabb och proffsig hjälp

Svar från Tvillingflytt & Städ

Hej Sofie, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.

Nils N
Skrev om Tvillingflytt & Städ

Mycket proffsiga och trevliga.

Svar från Tvillingflytt & Städ

Hej Nils, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.

Anna S
Skrev om Tvillingflytt & Städ

Jag är mycket nöjd med Tvillingflytt & Städ. Blev väl bemött och allt uppfyllde mina förväntningar av flytten. Kan varmt rekommendera tjänsten.

Svar från Tvillingflytt & Städ

Hej Anna, tusen tack för positiv återkoppling. Hoppas på ett återseende när det blir aktuellt med flytt, flyttstädning eller magasinering. Med vänliga hälsningar, Tvillingflytt.