Proffsigt och serviceinriktat bemötande i mejl och telefon. Första gången jag varit i kontakt med städfirma för flyttstäd (oavsett som avflyttare eller inflyttare) och inte haft några synpunkter på städningen.
Umeå Cleaning Crew AB
Välkommen till Umeå Cleaning Crew AB! Vi på Umeå Cleaning Crew AB finns till för att sätta guldkant på din vardag i västerbottens landsting med omnejd. Om du är trött på att sköta städningen hemma såväl som på jobbet så tar vi på Umeå Cleaning Crew AB gladeligen hand om detta. Du kan välja att anlita oss för enstaka tillfällen...
45 omdömen om Umeå Cleaning Crew AB
Sedan starten hos Reco 2022
Tusen tack Mikaela W för din feedback och din tiden💐💐💐
Väldigt trevlig gäng som jag möter upp. Förväntade mig ett bra jobb. Städningen blev super bra. Hade köpt en utstädning av lgh.
Tusen tack Anna J för din feedback och din tiden💐
Jag blev rekommenderad av en arbetskamrat som i våras nyttjade deras tjänster. Jag kan varmt rekommendera Umeå Cleaning Crew i allt från ett trevligt bemötande på telefon till en väl utförd flytt städning.
Tusen tack Ulf för din feedback och din tiden.
Bra kommunikation och bra utförande. Inget att anmärka på!
Tusen tack Niclas för din feedback och din tiden.
Kan varmt rekommendera! Supertrevligt bemötande från start till slut. Rent och fräscht och kändes väldigt tryggt. Kommer anlita igen, stort tack!!🙏 🌷
Tusen tack Juliette S för din feedback och din tiden💐
Mycket bra städning. Besiktningen gick bra.
Tusen tack för din feedback och din tiden☺️
Mycket bra utfört flyttstäd, finns inget att anmärka. Rekommenderas !!
Tusen tack Hans F för din feedback och din tiden😊
Bra bemötande vid beställning. Lokalen såg ren ut efter städning och luktade gott.
Tusen tack Yvonne A för din feedback och din tiden💐💐
Ville få hjälp med hemstädning och fick ett första besök samma dag jag kontaktade företaget. Kände mig lyssnad på och efter städningen var jag mycket nöjd. Fakturan var också tydligt specad med antal timmar o kostnaderna för dem. Kommer att anlita dem igen.
Tusen tack Åsa L för din feedback och din tiden💐💐
Mycket trevlig och kunnig personal Svarade snabbt på mail och lätt att nå vis telefon Vi köpte tjänsten "flyttstädning " och vi är VÄLDIGT NÖJDA. Dom som kom och städade gjorde ett fantastiskt bra jobb. Huset blev så rent och fint. Stort tack till Umeå Cleaning Crew AB. Vi kan varmt rekommendera detta kompetenta bolag. Dom vet hur en städning ska genomföras Återigen, VARMT tack !
Tusen tack Håkan H för din feedback och din tiden.
Riktigt bra städ jobb, inget att klaga på!
Tusen tack Urban J för din feedback och din tiden.
De är underbara: de är snabba att få hit, de är snälla, de gör ett jättebra jobb och även priserna är rimliga. Vi har haft de kommer för fönsterputs 4 gånger nu.
Tusen tack Elizabeth S för din feedback och din tiden 💐💐💐.
Bra och ordentligt städat i samband med en flytt. Bra pris. Enkla att samarbeta och ha att göra med. Kan rekommenderas
Tusen tack Gustaf J för din feedback och din tiden.
Trevligt bemötande snabb service utfört mycket bra jobb köpte städtjänst
Tusen tack Jonas för din feedback och din tiden💐
Mycket proffesionell städning av alla ytor och skinande fönster som resultat!!! Mycket bra och effektiv städning!!! Snabb respons på vår förfrågan- vi kan verkligen rekommendera denna städfirma!!!! Tack!!!!!
Tusen tack Björn för din feedback och din tiden💐
Vi behövde en flyttstädning av lägenheten. Kommunikationen var bra och snabb, vi var nöjda med städningen.
Tusen tack Katja för din feedback och din tiden💐
Smidigt och bra bemötande. Prisvärt
Tusen tack Per för din feedback och din tiden
Bra och prisvärd städning! Rekommenderas
Tusen tack Monica för din feedback och din tiden💐
Jag är riktigt nöjd med hur slutresultatet blev.
Vi uppskattar verkligen din feedback, tack så mycket. Vi blir jätte glada.💐
Bra bemötande bra utfört arbete rekommenderas varmt
Tusen tack Karin för din feedback och din tiden💐
Fick hjälp med flyttstäd i två hus. Städningen var i världsklass. Mycket fint bemötande och ett enormt tålamod med mig som kräsen kunden. Jag är sååå nöjd. Jag skulle rekommendera Umeå Cleaning Crew alla dagar i veckan. Mitt ödmjukast tack till er! Ni är grymma!
Tusen tack Asoom för din feedback och din tiden💐
Företaget har en bra hemsida! Det har varit lätt att nå ansvariga och de har bekräftat våra överenskommelser. De berättade när de skulle utföra jobbet och kom punktlig. Bra pris och vad jag kunde bedöma gjorde dom ett bra jobb.!/ Thomas Persson
Tusen tack Thomas för din feedback och din tiden.
Städning före visning. Själva städningen riktigt bra. Några få små missar i fönsterputs. Mycket prisvärt,. Kommer att anlita dem igen vid min flyttstädning.
Tusen tack Erik för din feedback och din tiden önskar dig en glad påsk.
Punktliga korrekta proffsigt gjort
Tusen tack Malin för din feedback och din tiden💐
Tack för ett väl utfört jobb med flyttstädningen!
Tusen tack Selva för din feedback och din tiden💐
Mycket tillmötesgående och trevligt bemötande. Lätta att ha o göra med. Problemlösare. Duktiga. Lättsam kontakt med dem. Kan varmt rekommendera dem! Umeås bästa!
Tusen tack Jens för din feedback och din tiden.
Beställde flyttstäd, och det var inga konstigheter. Först hade de missat att torka utsidan på fönstrena, men när vi ringde och påpekade detta fixade de det samma dag. Vi har förståelse för detta i och med att det var vinter, och dessutom löste de det ju bra. I övrigt var vi mycket nöjda.
Tusen tack Ansgar för din feedback och din tiden.
Anlitade till flyttstäd, väldigt tillmötesgående, trevliga och flexibla efter våra önskemål. Superbra städat enligt överenskommelse, har absolut inga klagomål! Kommer helt klart rekommendera dem vidare. Ska tilläggas att jag använt mig av flyttstäd 5 gånger senaste åren i Umeå och detta företag var klart bäst.
Tusen tack Andrea för din feedback och din tiden💐
Rekommenderar starkt att anlita Umeå Cleaning Crew AB. Ett Absolut 💯 -% perfektion. Oerhört nöjd och glad över deras noggrannhet, tillgänglighet samt extra stöd med annat som inte ingick i deras arbetsuppgifter. Väldigt hängivna och extremt vänliga i bemötanden. Vi kommer alltid att anlita dom, bravo 👏🏼
Tusen tack Andrea för din feedback och din tiden💐
Dom är bra, alltid trevligt att komma hem till en välstädad lägenhet.
Tusen tack för din feedback och din tid.
Snabb,mycket vänlig och effektiv med lösningar på plats.
Tusen tack för din feedback och din tid.
Flyttstädet var utmärkt och bemötelsen mycket bra!
Tusen tack för din feedback och din tid
Professionellt utfört arbete. Bra första kontakt och fint avslut. Rekommenderas verkligen.
Tusen tack för din feedback och din tid
Mycket bra bemötande, snabb hjälp och bra resultat på städningen. Ägaren är genuint intresserad av att göra ett bra jobb. Jag rekommenderar verkligen att anlita denna firma, jag kommer fortsätta göra det.
Tusen tack för din feedback och din tid.💐
Köpte flyttstäd. Lite dålig kommunikation men förstår att det är mycket nu runt jul och nyår. Supernöjd med städningen!!!
Tusen tack för din feedback 🙏🏼 God jul till dig 🎄
Snabb service, väl utfört trots svårt uppdrag med total tömning av lgh och efterstädning. Kan rekommenderas!
Tusen tack för din feedback 🙏🏼
Städning var mycket bra varje gång! Dock tyvärr är kommunikationen och allt organisatoriskt mycket kaotiskt. Det betyder extra stress för kunderna.
Tusen tack för din feedback 🙏🏼
Superbra städning, och bra pris. Passar perfekt för mig som är student 🙏
Tusen tack för din feedback 🙏🏼
De jobbade med fönsterputsning bara två dagar efter att jag tog kontakt med dem. Resultatet blev jättebra, med MÅNGA små fönstrar hemma hos mig, och alla känsliga pga husets ålder. De kom lite försenad (några minuter bara) och stannade lite längre än jag hade förväntat mig eftersom en ny kollega var med dem, men de justerade ner tiden i slutet (utan att jag behövde fråga). Jag blev helt nöjd!
Tusen tack för din feedback 🙏🏼
I used them for moving cleaning and it was very nicely done and shiny 🤩
Thank you for your time And feedback 🙏🏼
Jag hade inte haft städhjälp förut, men i våras insåg jag att varför ska jag städa, jag tycker inte att det är kul och värderar andra saker bättre som att simmar på Iksu spa eller vara ute i naturen. Jag tjänar inte jättemycket, men när jag valde Umeå Cleaning Crew blev både glad och överraskad, tänk att komma hem till en välstädad lägenhet. Finns inget pris på det, nu är det väldigt billigt att anlita dom, men det var inte det som gjorde att jag tyckte de var bra. Det var hur fint allt såg ut när jag kom hem. En...
Hej Åke tusen tack för din feedback vi är verkligen mycket glad över finna kund som er❤️
Mycket bra och seriös städfirma. Kommer att anlita dom fler gånger och rekommendera till mina vänner.
Tusen tack för din feedback och din tid.🙏🏼
Letar ni efter ett seriöst, kommunikativt och noggrant städbolag så är detta ett företag som levererar på samtliga punkter och är dessutom väldigt prisvärda. Vi anlitade Umeå clearing crew formen flyttstädning och alla var nöjda med deras jobb. Rekommenderas, 10/10 👍
Tusen tack för din feedback 🙏🏼
Bra bemötande vid första samtalet. Det blev lite fel på datum men det ordnades snabbt.
Tusen tack för din feedback 🙏🏼
Gjorde inte alls ett bra jobb. Fick ett a4 på bristerna men åtgärdade inte det utan det fick vi göra själva....
Hejsan cristian och tack för din feedback. Det är väldigt tråkigt att du blir mys nöjd med Detta tjänst som du har köpt. Jag lovar att vi har försökt att göra allt i eran flyttstädning men tyvärr kunde inte göra eran hyresvärd 100% nöjd han tänkte att kanske för tillbaka lite pengar från oss. Men eftersom ni har bokat städning så kunde inte vi ger honom något ersättning. Ni har betalat för resa kostnaden från umeå till Lycksele Och den här kostnaden vi kan inte bjuda kunden , det är en krav från Skatteverket. Uppas att...