Jag har gått på ansiktsbehandling hos Unni i flera år. Jag är mycket nöjd med bemötande, behandlingar och produkter.
Unni Sollentuna
Vi på Unni erbjuder professionell hudvård med riktigt bra kundservice. Hos oss kan du unna dig en ansikts- eller kroppsbehandling, massage, manikyr eller pedikyr och vi erbjuder även vaxning och injektionsbehandlingar. Då samtliga av våra medarbetare är CIDESCO-certifierade hudterapeuter och medlemmar i SHR kan vi även ge dig...
25 omdömen om Unni Sollentuna
Hennes ansiktsmassage till ansiktsbehandlingen är helt magisk.
Jag har fått ett fint bemötande från början. Jag har gjort ansiktsbehandling och Frans- och brynfärgning. De flesta är trevliga, men den absolut bästa både professionellt och i bemötande är Olivia i Sollentuna.
Toppenbra service. Dock fattats produkter att köpa vid flera tillfällen vilket varit en besvikelse. Det är också ganska svårt att få en bra tid utan extremt lång framförhållning, Med så lång bokningsframförhållning gör att man tänker att de borde ha råd att ha produkter hemma så man slapp återkomma vid annat tillfälle, alternativt köpa nån annan produkt än den man vill ha. Alla tjejer och behandlingar har dock varit toppen!
Antonia, som driver salong Divage, arbetar både proffesionellt och personligt, och gör att jag numera blivit stamkund hos henne när det är d
Utmärkt. Tycker om att införsäljningen av produkter är mycket respektfull
Jag har från första gången blivit väl mottagen och vänligt bemött. Jag har träffat 4 olika personer , sinsemellan olika, men alla har varit mycket vänliga och omhändertagande på ett profesionellt sätt. Jag är alltid nöjd med min behandling när jag går därifrån
Otroligt proffsigt och trevligt bemötande! Jag har flera gånger varit hos Unni och gjort den klassiska ansiktsbehandlingen som är HELT fantastisk! Den innehåller allt en vill ha, och det ingår en underbar massage också! Lätt den bästa ansiktsbehandlingen jag gått på! Återkommer alltid till Unni!
Upplevelsen är kopplad till den som gör behandlingarna och det har tyvärr blivit mycket sämre. Jag kommer inte gå tillbaka dit på ett tag.
Supernöjd med ansiktsbehandlingen, jättetrevligt bemötande, allt toppen!
Bra utbud av smink! Personalen är tillmötesgående och hjälpte mig med rätt nyans på Bareminerals!
Mycket trevligt bemötande från personalen vid bokning och grym massage, rekommenderas varmt!
Skön oas,lite rabatt på behandlingen,vänligt och proffsigt bemötande av rara Joleen TACK/MB
Rekommenderar absolut Unni Sollentuna. Proffsigt och kundvänöiga
Exceptionell och högsta världsklass i behandling, mottagning, bedömning och efterhjälp! Och jättetrevliga människor ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
På Unni Sollentuna får man alltid ett varmt mottagande. De ger professionella rekommendationer utan att tvinga på dig några produkter eller behandlingar. Jannika är otroligt duktig, och jag känner mig alltid trygg i hennes händer.
Duktiga hudterapeuter, trevligt bemötande, man känner sig väl omhändertagen och jag har varit mycket nöjd med ansiktsbehandlingarna jag har fått! Kan verkligen rekommendera Unni i Sollentuna!
Jag har gått hit regelbundet under flera år för massage och Yoga. Har även tagit enstaka skönhetsbehandlingar. Köper även en del hälsoproduk
Jag har varit på väldigt många SPA-behandlingar under åren och på många olika ställen. Det finns ett av dem som lyser starkast över de alla och det är Unni i Sollentuna. Skickliga terapeuter, bästa produkterna och fantastiskt vänliga och omtänksamma. Tack för att ni finns!
Tack Unni för din fantastiska ansiktsbehandling. Så glad och nöjd Sarah
Vänligt bemötande, kunniga hudvårdsterapeuter, avslappnande lokaler. Kan varmt rekommendera till andra.
Proffsiga, trevliga- Man känner sig väl omhändertagen när man kommer dit. Ngt varierande resultat beroende på vilken hudterapeut man varit hos.
En lugn oas med trevlig, vänlig personal
Man väldigt bra bemötande, mycket trevlig och kunnig personal. Mycket lugn och avkopplande miljö. Har aldrig fått så bra anskitsbehandlingar som hos Unni, även salongen i Sickla är jätte bra. Rekommenderar denna salong till alla.
Unni i Sollentuna har de bästa skönhetsterapeuterna jag någonsin har anlitat och jag har anlitat många olika under snart 20 år. Fantastiskt trevlig personal och mycket rogivande och fina lokaler. Jag känner mig alltid varmt välkommen hos Unni. Jag ger mina allra bästa rekommendationer om Unni till mina vänner.
bra
Super bra!!
Tycker mycket om Unni i Sollentuna. Bra bemötande. Kunniga och vänliga.Miljön är oerhört behaglig och inbjudande. Upplever de jag mött som proffsiga och intresserade. De vet vad de ska göra och är alerta.
Fantastiskt mysigt och professionellt ställe. Kommer gå tillbaka dit många ggr för behandlingar och kan defenitivt rekommendera andra att göra det också :)