Snabbt och smidigt. Jag hade inga direkta förväntningar. Kollagen inhandlades.
Upgrit AB
113 omdömen om Upgrit AB
Sedan starten hos Reco 2024
Snabb service, snabbt, smidigt och problemfritt
Motsvarade alla förväntningar, Bästa service ock leverans
Fick fel vara och aningens lång leveranstid.
Jag beställde från Bättre Hälsa (2024-12-06 tror jag det var) och förstod inte vad som kom från Upgrit. Det dröjde ganska länge så kom ett paket, men sedan kom en avisering om ytterligare ett paket och det andra har fortfarande inte kommit. Dessutom har de fullkomligen dränkt mig i reklamutskick.
Det fungerar bra för mig och ni levererar snabbt. Mvh Tony Barkels
Metylerad b-komplex och nattmagnesium funkar jättebra. God kvalité.
Enkelt och snabb leverans. Motsvarade mina förväntningar. Mycket nöjd. Köpte D vitamin och nattmagnesium.
Upgrit verkar ha bra kvalitet på sina produkter. De har haft snabb leverans. I samband med Black Friday var vissa varor slut, som jag ville handla, men så kan det ju gå!
Är ny kund så jag har inte hunnit få så stor uppfattning än. Tycker att allt var helt till belåtenhet så här långt. Jag köpte mct oljan och multivitamin. Skulle även handla omega 3, den var slut vid köptillfället.
Min upplevelse är att att de är bra produkter Men Jag tycker att de driver en för hård försäljning kampanj. Jag själv har lätt at köpa onödigt produkter.
Upplever att produkterna har bra kvalitet.
Allt har fungerat utmärkt! Inte haft några anmärkningar alls.
Enkelt att handla och bra erbjudande.
Proffsigt, kompetent och produkter med befäst och forskningsbaserat innehåll.
Det gick bra att handla ekologiskt buljongpulver av Upgrit.
Stort utbud och regelbundna erbjudanden och alltid snabb leverans 🚚
Bra tillskott och alltid snabb leverans.
Jag tror det inte är någon som har tid eller lyst att utveckla svaret, då man anger att man är nöjd! Detta gör att ni säkert missar många svarare! MVH Lollo
Enkelt att handla och snabb leverans.
Upgrit har ett fantastiskt sortiment kombinerat med att det är väldigt enkelt att handla. Både inspirerande och lätt.
Bra produkter och snabba leveranser
Bra produkter! Snabb leverans 😊👍
Mycket bra. Har köpt Mctolja och Thornrs advanced digestive enzymes. Jättebra produkter.
Svåra att få tag på, har ringt på telefontiden men då var det telefonsvarare. Mailade då men har inte fåt svar på över en vecka. Dåligt!
Hej Karin, Tack för din feedback. Vi ska ta till oss det och hoppas du får en bättre upplevelse nästa gång du vill kontakta oss. Jag kan varmt rekommendera att maila oss på info@upgrit.se också när du vill nå oss. Vänliga hälsningar Ellinor
Bra och snygg hemsida. Ibland saknas dock produktbeskrivningen. .Jag skulle nog beställa oftare om det var lägre ordervärde för fri frakt eller om frakten var billigare.
Genuint trevlig kundtjänst, leverans alltid snabbare är förväntat. Förtroendet för produkterna , speciellt de egna är stor.
bra! saknar dock några varor i deras sortiment
Hej Angelica, Tack för din feedback! Vad intressant att höra. Vilka produkter saknar du i vårt sortiment? Vänliga hälsningar Ellinor
Nöjd med köpprocess och varor.
Bra produkter och snabb leverans, är jättenöjd.
Bra service, samt gedigen kunskap som ligger till grund för utbud och produkter.
Lätt navigerad webbshop. Nöjd med produkterna. Bra rabatt var det också.
Riktigt bra produkter och bra urval av produkter. Gillar renheten i produkterna och kaffet både koffeinfria och det vanliga.
Superbra produkter och smidig leverans
Produkter av högsta kvalité, och aldrig något strul med leveranserna. Jag har köpt alla mina kosttillskott av Upgrit i flera år. Alltid nöjd.
Ok och helt efter beställning... :)
Enkel bra hemsida, lätt att hitta det jag skall ha. Lätt att beställa och snabb leverans. Köpte magnesium som jag brukar göra.
Snabb leverans, jättebra produkter!
Snabb leverans och bra produkter. Köpte D3+K3 n och NAD
Bra service med hjälp vid beställning av många olika produkter. Snabb leverans, då jag har beställt fler gånger. Varor som kollagen, MCT olja m. m
Det gick smidigt att handla på Uprit och fick hem varorna fort. Jag är mycket nöjd med mitt kollagen protein.
Enkelt att handla och har ett bra sortiment. Passar på när det är Black Friday att bunkra upp bra kosttillskott som jag behöver
Mycket bra och lättnavigerad l hemsida/webshop. Snabba leveranser och mycket bra produkter. Kunskapen hos företaget är hög. Känns tryggt att handla där.
Det är smidigt att handla hos Upgrit. Snabb leverans Köpte vitaminer
Bra sortiment, prisvärt, snabb leverans och service!
Det var bra..enkelt att beställa.. Jag köper kollagen protein tycker Upgrits är bäst. Kommer fortsätta med det
Normalt enkelt o smärtfritt men denna gången krånglade det till sig för jag ville utnyttja rabatten jag blev erbjuden, men är nöjd i det stora hela
Allt fungerade bra, snabb leverans. Produkten känns vara av god kvalitet.
Perfekt leverans förutom att ICA-PostNord inte hittade paketet på 35 min 😀
Hur vet jag att pengarna som skänks till barncancerfonden verkligen går till det ändamålet? Skänk dem till en organisation där de är så pass transparenta att pengarna kan följas?