Ingen skillnad i sömnen efter några dagars användning. Kanske blir bättre? Annars är det dyrt jämfört med annat Mg.
Upgrit AB
207 omdömen om Upgrit AB
Sedan starten hos Reco 2024
Snabb leverans, inget fel på varorna. Mycket nöjd!!!
Jag är mycket nöjd med produkterna, jag har märkt av stor skillnad efter bara 2 veckor.
jättegod hasselnötskräm med sötning av dadlar
Upgrit har bra produkter o finns mycket information, snabba leveranser bara positiva upplevelser av att handla av dom
Enkelt att handla och snabb leverans
Väldigt trevlig och tillmötesgående personal! Rekommenderas varmt!
PostNord hade problem med att skicka ut sms-avisering till mig vilket föranledde att paketet låg på det lokala postombudet en vecka innan det returnerades. Detta ställde till det både för mig och Upgrit men efter ett telefonsamtal till dem löste de problemet och sände mig paketet ånyo. Mycket professionellt och hjälpsamt bemötande!
Bra varor, leverans och personligt välmående som resultat.
Köpte en månadskalender, gillar den. Enkel frakt och fint paketerat.
Allt funkade så bra! Smidigt att beställa och jag är mkt nöjd med mitt köp!
Bra och snabb leverans, kan bli fler gånger
Bra varor och snabb leverans. Ännu bättre de gånger jag fått leveransen direkt i vår brevlåda.
Allt fungerade bra, inget att klaga på.
Snabbt, enkelt, perfekt service!
Enkelt, smidigt och bra e-handel. Bra produktutbud och unika på många produkter. Bra med ett lite billigare egenproducerade alternativa produkter också.
Grymma produkter och personlig service
Känner att Upgrit och deras produkter håller den kvalitet jag eftersökt. Min upplevelse är bara bra. Köpte Nattmagnesium.
Mycke bra, inget att klaga på, bra pris.
Bra och tydlig beskrivning av varorna. Snabb hantering av order. Väldigt höga priser på många produkter. Hade jag pengar skulle jag kosta på mig fler varor.
Bra produkter och snabba leveranser. Köper alla mina kosttillskott så som MCT olja, Nattmagnesium, D-vitamin mm från Upgrit.
Bra produkter snabb leverans 👌
Köpte Upgrit nattmagnesium samt Genacol.. Bra hemsida och snabb leverans!
Tycker företaget verkar seriöst och leveransen gick smidigt.
Hej Hovsep. Är du från Armenien?
Snabbt bra leverans till Norge, tyvärr kom det en en dyr tullräkning efteråt...
Gillar inte spam för att fiska köpbetyg!
Bulletprrof MCT olja. Bra produkt men synd att det var slut i störreförpackningen
Mycket bra kvalitet och snabb leverans.
Lätt hemsida att hitta på, tyvärr var kollagenet jag var ute efter slut. Snabb leverans!
Högkvalitativa produkter. Inga onödiga ingredienser och tillsatser. Fint kundbemötande, snabb leverans och bra betalningsalternativ. Rekommenderas varmt!
Rekommenderar verkligen Magnesium natt, har hjälp mig med sömnen.
De har kvalitativa produkter, bra varumärken och känns pålitliga. De väljer ut de bästa varumärkena till sitt sortiment. Bra kampanjpriser.
Sover mycket bättre och upplever inte att jag vaknar med samma muskelvärk som tidigare.
Lätt att beställa snabba leveranser Så nöjd
Eftersom jag inte fick alla varor jag beställt men blev debiterad för varan ( B komplex 159:- ) fastän den inte var med ‼️ Försökte flera gånger ringa kundtjänst som skulle vara uppe de tider jag ringt men så var inte fallet ⁉️ Nu är det anmält till Klarna med stoppad betalning. Hur kan man tro att man skall handla med företag som inte har någon form av ordning ‼️
Hej Kjell, Vi ber verkligen om ursäkt för din sämre upplevelse. Vi löser detta såklart så att du ska känna dig nöjd och kompenserad för allt. Maila info@upgrit.se så fixar vi det här! Varma hälsningar Ellinor
Bra produkter och snabb leverans
Bra upplevelse. Jag behövde returnera ett felköp och det var en smidig process.
Gillar produkterna. Smidigt att handla och snabb leverans.
Enkelt och bra att beställa och snabba leveranser
Jag har inte fått fakturan !!! MVH Ing-Britt Hansson mobil 0738 066 061
Hej Ing-Britt! Maila oss på info@upgrit.se så löser vi det direkt! Mvh Ellinor
Bra grejer men ganska höga priser
Jag har faktiskt inte hunnit använda dem så länge att jag märker stora skillnader. Men jag upplever någon förbättring.
Hasselnötskräm är det bästa och hälsösamma alternativet för Nutella. Mina barn gillar den!
Har under lång tid köpt produkter från er! Så nöjd!
Levering:snabb och precis Produkt: även bättre än förväntat Total upplevelse: Super nöjd - kommer gärna att rekommendera andra.
Handlandet och produkterna är utmärkta. Däremot försökte jag få kontakt med er via telefon i ett par dagar men det var lönlöst.
Hej Helene, Vad roligt att du är nöjd med produkterna! Vi beklagar ditt försök att nå oss på telefon. Du kan alltid maila oss info@upgrit.se. Det är många som ringer till oss. Har du fått hjälp med et du behöver nu? Maila oss annars. Varma hälsningar Ellinor
Lätt att beställa snabb leverans betalmöjlighet via klarna.
Jag har använt bulletproof produkter sedan 2012. Jag kunde inte få tag i deras produkter i Sverige, så när jag kunde få tag på bulletproof via uppgrit så underlättade det mkt. Jag har sedan börja använda upprits egna varor - bla vassle/ kollagen protein kakao är en stor favorit, mct olja mm. Jag tycker de har ett inspirerande sortiment som är till god hjälp för mig. MVH Yvonne
Riktigt bra produkter och lätt att handla och snabb leverans