Urverket Förmedling

5.0

7 omdömen om Urverket Förmedling

Lars Håkan N
Skrev om Urverket Förmedling

Mycket professionellt bemötande och snabb service. Generellt hög servicenivå och hög kunskap som bygger på erfarenhet. Jag gör gärna fler affärer med Urverket förmedling. // Håkan N

Frans V
Skrev om Urverket Förmedling

Bra pris och snabb hantering. Produkten var enligt förväntan. Har ännu inte testat supporten men kommunikationen har hitintills varit bra och trevlig!

Svar från Urverket Förmedling

Hej Frans Tusen tack för att du valde att köpa en Modalo klockuppdragare genom oss! Produkten håller hög kvalitet och har 2 års garanti från tillverkaren. Supporten ska vi försöka hålla top notch framgent! 😀 Hoppas att du förblir supernöjd med den! Varmt välkommen åter! Christian Urverket Förmedling

Per T
Skrev om Urverket Förmedling

Sålde en Breitling. Från första kontakt till att affären gick igenom upplevde jag en mycket professionell hantering och en opartisk inställning till affären. Mycket bra!

Robert göte Å
Skrev om Urverket Förmedling

Mycket trevligt bemötande, snabb service och smidigt. Rekommenderar alla som vill ha hjälp att sälja sin klocka!

Christoffer A
Skrev om Urverket Förmedling

Sålde min Breitling Navitimer till Christian på Urverket. Mycket bra bemötande med snabb och proffsig hantering.

Niklas H
Skrev om Urverket Förmedling

Superbra bemötande och servicekänsla. Snabb leverans och varans skick stämde överens med beskrivningen.

Fredrik Ö
Skrev om Urverket Förmedling

Ett väldigt trevligt bemötande och Christian visar upp en god förståelse för att det i många fall är en stor investering och visar respekt för det och för mig som kund. Bra kommunikation i olika kanaler och snabb och säker servicce.