Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype

Bra

Välj Phonia för trygg service av erfarna tekniker. Med hundratals utförda reparationer garanterar vi snabb och effektiv mobilservice till marknadens bästa priser. Besök oss för reparation eller köp en nyrenoverad mobil till ett fantastiskt pris!

Det här säger kunderna

De senaste omdömena med betyg 4 eller högre

Bästa Service, jag fick bra mobil som jag önskar. Tack

Hussam N

Skrev om Phonia

Phonia Sollentuna Centrum

Jättebra service. Bytte skärm på min IPhone 11 och är väldigt nöjd.

Phonia Sollentuna Centrum

Superbra och snabb service. Behövde hjälp med att byta skärm på min iPhone 14 och fick det lagat på 30-minuter.

Phonia Bromma Blocks

Reparerade skärmen på min IPhone 13 PRO Max och i samband med detta fick jag hjälp med mitt familjeabonnemang och uppkoppling hemma. Seriösa killar i butiken och väldigt kunniga.

Phonia Tyresö Centrum

Rolig, passade både stora och små! Spännande och fantasirik!

Våra butiker

0.0

Phonia Väsby Centrum

0.0

Detta är Reco:

Oberoende omdömen från riktiga kunder

Vi jobbar hårt för att kontrollera att de som lämnar ett omdöme finns på riktigt och faktiskt har köpt den vara eller tjänst de skriver om. Det sker bland annat genom BankID och noggranna kontroller mot företagens kundregister.

Vi lever som vi lär

Vi tillåter inte att företag erbjuder någon slags betalning i utbyte mot omdömen, och på samma sätt tillåter vi inte oss själva att ta bort negativa omdömen för att ett företag vill eller erbjuder betalning för det. Hos oss går trovärdighet och din tillit alltid först.