Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype

Oproffsig och okunnig mäklare. Tråkigt för säljaren men eftersom efterfrågan på hus är stor i dagsläget, så kommer säkerligen alla hus på marknaden även att säljas av denna mäklaren. Min kommentar/rekommendation riktar sig mot Seija Ahlström.

Svar från Mäklargården Staffanstorp
Hej Aida, Det finns säkert proffsigare och kunnigare mäklare än jag. Under mina 19 år som mäklare med 100-tals lyckade affärer med nöjda kunder, har slutresultatet i regel blivit till stor belåtenhet både för köpare och säljare. Det är min uppgift att hitta ”rätt köpare till rätt hus” och det är lätt att se från första början, vem som kan vara lämplig kandidat. Eftersom vi alla är olika med egna förväntningar och förutsättningar, kan man som mäklare naturligtvis inte tillgodose allas behov. Det är bara en som kan få köpa vid ett tillfälle. Det är svårt att veta vad du är ute efter eftersom du inte uppger sammanhanget. Kanske är du intressent för något av husen, som jag visade den 29 februari. Du finns inte heller som anmäld kund på mina visningslistor. Jag hoppas att du också hittar ditt drömhus.

Tipsa en vän om Seija Ahlström