Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype
Pero P
Skrev om Sköndals VVS

Sköndals VVS Vi var INTE nöjda hur rörmakare hanterade hela jobbet.Han utförde jobbet på 45 minuter.Han tog betald för 6 (sex) arbetstimmar.Hans firma liger i Sköndal ,10-15 minuter med bil till Skogås,ingen trängselskatt.I början Vi komm överens om fastpris på 2216 KR.Han hittade på sakerna och slutligen Totalpris var 3396 KR eller 53% dyrare en var sagt.Mycket oprofessionelt.Ta INTE den här firma som Er blivande entreprenör!

Svar från Sköndals VVS
Hej Pero, det är väldigt tråkigt att höra att ni inte är nöjda med hanteringen av jobbet vi utförde hos er. Jag känner dock att vi måste bemöta kritiken och ge vår syn på saken. För det första gav vi en fast prisoffert baserat på dem uppgifter och bilder som ni lämnat via mail, när vi senare kom på plats hos er var det ytterligare arbete som var tvungen att utföras (Extraarbeten) för att kunna slutföra det ursprungliga arbetet i den fasta prisofferten, därav ytterligare extra arbetstid som var tvunget att tillkomma, vilket informerades till din fru som var hemma på plats och gav sitt godkännande. Att arbetena bara skulle ha tagit 45 minuter och att vi skulle ha debiterat trängselskatt anser vi är totalt felaktiga uppgifter från er sida. Det stämmer dock att arbetskostnaden blev 50% dyrare (Ej 53%) på grund av att det tillkom över dubbelt så mycket mer arbete än vad vi informerats om av er från början och som därav ej ingick i den fasta prisofferten.

Tipsa en vän om Sköndals VVS