KATASTROF! Först så misslyckas frakten så det måste göras om och det tar ett par veckor. Sen är däcken 3 år gamla när jag får dem. Det orkar jag inte bry mig om då, men när ett av däcken går sönder vid montering börjar de riktiga problemen. Jag ska reklamera däcket. Det är som att maila med en automatisk kuntjänst... kan de ens svenska? De förstår verkligen inte vad man skriver. De lovade att hämta däcket då jag önskade. Jag sa fredag. Jag fick svar att det kommer hämtas tor-fre. Jag sa nej, det går inte torsdag... posten kom torsdag och skulle hämta upp det. Sen skickade jag följande mail och fick efterföljande som svar. "Hej! Nu eftersom ni inte gjorde som ni lovat missade jag upphämtningen eftersom den kom på fel dag (som jag också precis meddelade er att den skulle göra). Och från och med nu på måndag kommer jag jobba mellan 0730-1630 varje vardag. När på dygnet är det möjligt att få upphämtning? Det måste ju ske absolut tidigast 1635 eller på en helgdag." "Bästa Herr Snöfors, Vänligen låt oss veta om budfirman har hämtat däcken från dig. Om de inte har gjort det, vill vi be dig att informera oss om när det skulle vara bekvämt för dig att ha däcken upphämtade av budfirman från din adress. Tack så mycket." Det är som att de inte ens försöker låtsas som att de läser mailen.
Skrev om Däckonline