VARNING FÖR DETTA FÖRETAG! Fick ett Lets Deal erbjudande för halva priset för ett däckbyte, vilket sedan visade sig att Lets Deal priset var deras ordinarie pris!!! Kom utan tidsbokning, skulle vänta i 30 min. enligt den unge chefen, men väntade i hela 2 tim.!! Vi var flera som väntade i en skinnsoffa på ett iskalt provosoriskt kontor. Observerade genom kontorsfönstret att alla däckbyten gick oprofessionellt till. När däcken monterades med högtrycksverktyget så drogs det aldrig efter för hand när bilen stod på marken igen och lufttrycket kontrollerades aldrig!! Livsfarligt, när däcken har tappat luft efter en säsongs förvaring! Det kördes över slangar och kunders bagagemattor som var utsprida på golvet. Efter 2 tim väntetid var det dags för min bil. En vänlig ung kille, som knappast förstod svenska påbörjade arbeitet på min bil. Jag var tvungen att kolla att det blev rätt däck på rätt sida etc. Det pumpades pngen luft i däcken, dvs. trycket kontrollerades inte, vilket är en självklart att det ska kontrolleras!! När han sedan villle sätta på navkapslarna efter tryckluftsskruvningen och bilen fortfarande var upphissat, så räckte jag honom min bultdragare och sade att han skall sänka bilen till marknivå och dra efter bultarna för hand. Han frågade sin chef om han fick göra det. Chefen skällde, att de inte drar efter de för det priset, då skulle jag betala 50 kr till!!!! Jag krävde att han skulle göra det, då deras arbetssätt är en säkerhetsrisk och att jag inte kan ge honom ett positivt odöme om han struntar i det. Hans svar var att han skitar i alla omdömmen som skrivs. Då tog jag mitt verktyg och drog åt bultarna själv, som delvis var lösa!!! Vilken läcker Kundservice!!! En hjulsida var felmonterad, den fick tas av och sättas på igen. Jag fick åka till nästa bensinstation och fylla på luft i alla däck!! Aldrig mera! Monteringskillen, som knappast kunde svenska var vänlig och försökte att sköta sitt jobb, men jobbade under slavliknande förhållanden, där han varken fick tänka eller agera själv! Chefen försvann och erbjöd inte heller något kvitto för däckbytet.
Skrev om Original Rep & Bilvård