Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype

Allt började bra. Blev väldigt trevligt bemött i butiken när jag skulle titta ut saker till vårt nya badrum samt planer på att riva väggar och göra om helt. Fick bra hjälp med planering och val av saker (toa, vask, dusch mm). Sen när arbetet drog igång så var de väldigt effektiva och skötte grundarbetet bra. Kaklaren, Rickard, vill jag ge en stor eloge till. Väldigt proffsig. Mycket hjälpsam på vilket sätt saker o ting skulle sitta och se ut. Frågade hellre en gång för mycket än en gång för lite. Bollade idéer som var mycket bra. Sen började det strula till sig lite. När det var dags för vvsaren och elektrikern så kom dom inte riktigt när dom skulle. Pga bla sjukdom och "någon" tyckte att några andra jobb var mer prioiterade. Det blev några småfel på vägen som skulle åtgärdas. 1 sak är fortfarande inte klar. Så lite strul i slutet av renoveringen blev det. Men i det stora hela är vi nöjda med resultatet.

Tipsa en vän om Lunds Kakeltjänst