Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype
Annelie E
Annelie E

Bor i Norrköping. Arbetar i Katrineholm. Åker spårvagn till tågstationen. Fungerar hur bra som helst!😀 Nu börjar jag pendla med Movingo kortet (som gäller trafik i Mälardalen och omfattar även tätortatrafiken) Ringde kundtjänst på Östgötatrafiken för att fråga hur jag går tillväga när jag inte längre kommer ha ett månadskort på tätortatrafiken utan en app med en Movingobiljett. jag får ett väldigt otrevligt bemötande! Verkar som att Mannen i kundtjänst har nåt emot Movingo? Han hävdar att jag ska gå på i front på spårvagnen o VISA biljetten! för chauffören... Jag säger att man kan bara gå på på mitten av spårvagnen. Men NEJ så är det inte!! Jag ska gå på där framme och visa biljetten ... -Men .. -Så ÄR DET! Men spårvagnschauffören har ju ingen tid att kontrollera min biljett? Han far ju så fort vi gått på (mitt på )..... Han sitter ju bakom GLAS! Och har snävt tidsschema ... Jag borde ju bara kunna sätta mig och om d blir kontroll så har jag biljett? Men det jag egentligen undrade var om jag kunde läsa app-biljetten i spårvagnen apparat? - NEJ du går på i front o visar den för chauffören!! .....-har du åkt spårvagn nån gång? - jadå! Osv. Osv. Tills jag inser att han inte VILL vara trevlig o informativ ............. Idag väntade jag till södertull. Där det ibland blir nån minuts stop. Pratade då med chauffören som bara skakade på huvudet.... o sa -De vet inte hur d funkar. Bara sätt dig o blir d kontroll så har du biljetten! Vi har inte möjlighet att hinna kolla det!! Till dig i kundtjänst! Säg: Jag VET INTE! Tar ditt nr och kollar upp. Hävda inte en massa dumheter! Som inte är sanna! JAG är 50 och frisk i hjärnan! O förstår att du bara gilllar ....makt?Men om nån äldre eller osäker person ringer dig o får samma svar lär de ju fasen inte våga åka spårvagn för rädslan att göra fel.... SKÄRPNING kundtjänst!! Och god ton mot dem som faktiskt betalar för sig och vill göra rätt!! Annelie

Tipsa en vän om AB Östgötatrafiken