Hej, jag får behandling hos DR.Wang sen drygt 8 år. Jag har en MEDFÖDD KRONISK SKADA PÅ MIN LÄNDRYGG som ledde till att jag fick ryggskott flera gånger om året o därefter blev sängliggande i långa perioder.Första gången för många år sedan då fick jag träffa DR.Wang var jag jätte dålig som inte ens fick hjälp av morfin,men fick höra ifrån honom att jag kommer att bli bra efter några behandlingar,vilket andra gången träffade jag honom kunde jag sitta upp o ner alltså gjorde jag av glädje, men han sa till mig att ta det lugnt nu kvinna ,du är inte hel frisk än då skrattat vi det.Sedan dess fick jag fortsätta hos honom en gång i månad inte bara för min rygg däremot ANSIKTSLYFT ,SKADA EFTER JAG RAMLAT ,VRED FOTEN I TRÄNING,ALLERGI,DEPRESSION,RYGGSKOTT,......o.s.v. ,alltså all händelse/sjukdomar som det inte syns nåt allvar på magnet camera/ röntgen eller blodprov ,då istället jag får leva ett tag med olika verk tabletter fick jag hjälp av hans behandling. Med bara en gång behandling i månaden hos DR. WANG har jag ingen ANSIKTSRYNKOR o verkligen FRÄSCHARE/YNGRE HY och jag kan verkligen kontrollera mina behov av Medicin. DR. Wang har hjälpt mig båda med min FYSISK O PSYKISK hälsa, DR.WANG är mycket lyhört snäll o framförallt SKICKLIG,jag rekommenderar honom verkligen.
Skrev om Norden KinaMedicin