Ringde för att boka ASAB flyttstäd men blev då omkopplad till just Seniorkraft i Skaraborg. Stressad inför flytt gjorde vi oss inte en snabb översyn, som vi brukar, av företagets rykte. Ägaren var dock trevlig och tillmötesgående vid bokning. Vi skulle bli uppringda i god tid av företaget då de skulle ta reda på förutsättningar och boka klockslag. Dagen innan städet fick vi istället jaga dem för att få veta när de skulle dyka upp. Ägaren var då otrevlig och la på luren i örat. Personalen som skulle städa hade då felaktig info om vilken ort vi bor på, samt dök upp på själva dagen med bristfällig utrustning då de ej rekat innan som sagt. Vid besiktning skrev bostadsbolaget en hel A4 med missade städdetaljer, varav vissa var grundläggande saker såsom tandkrämsrester på kran och damm på golvlist. Vi ringde ägaren under denna besiktning och han ifrågasatte sanningshalten på uppgifterna jag lämnade - där jag stod på plats med besiktningsmannen bredvid! I vilket fall så kom en av två städare ut igen. Städaren var på intet sätt otrevlig och betade av listan. Däremot så googlade vi nu företaget och fick läsa om saltade fakturor. Blev oroliga och ringde ägaren, som meddelat att fakturan var skriven och klar, för att kolla av om priset stämde med det överenskomna. Bemötandet då var under all kritik. Ägaren ville absolut inte uppge informationen och gjorde det mycket tydligt att han var less på att behöva svara på frågor från kund. Klockan var mitt på dagen, en vardag men han fräste att han förberedde fotbollsfest och slängde på luren. När fakturan kom var den ok. Men jag har ALDRIG blivit bemött på detta vis av ett företag som säljer tjänster innan. Inte ett uns av professionalism. Avråder å det grövsta från att anlita dem!
Skrev om Seniorkraft i Skaraborg AB