Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype
Filip Peter B
Skrev om Parkeringstjänst Väst AB Ej verifierat företag

Dessvärre går det inte sätta minus betyg. Men detta är ett riktigt luffarbolag. Att jobba och driva detta bolag måste vara jobbigt. Att veta att man lurar folk måste kännas bra. Görs aldrig uppföljningar på sådana oseriösa bolag? Mitt ärende: Jag är stressad då jag ska skriva avtal med mitt bolag jag jobbar på. Skriver fel på en siffra i SMS-park appen. Kommer ut och märker att jag fått en bot. De är jättetrevliga inledningsvis när jag ringer och frågar hur jag ska gå tillväga och sedan innan jag fått svar. När jag väl får svaret så är det att de nekar mig pga. jag ej haft giltig parkering, köper det. Men ändå inte, då jag betalat deras jävla luffar lön i slutet utav dagen då jag gjort rätt för mig. Får reda på att en kollega råkat betala till Parkering Göteborg istället för dem, då makulerar de den. Men inte ifall man har betalat till dem men råkat göra fel. Så alla vet, man får absolut inte göra misstag. Det är en siffra som är fel, inget annat. Så ni som ens har en tanke på att anställa de för att sköta parkeringen, tänk om. Skulle aldrig ens ha tanken. Ni båda kan dra åt helvete och hoppas allt ont händer i ert liv. Tack & adjö.

Tipsa en vän om Parkeringstjänst Väst AB