Reco logotype För företag

Reco logotype
Vidir T
Vidir T
Skrev om Elgiganten AB - Malmö Ej verifierat företag

Gäller telefonavdelningen på elgiganten på mobila i Malmö, killarna som jobbar på den avdelningen lurar folk i stor utsträckning. Upplägget är så att var gång en kund vill köpa en telefon, byta och portera är dom mycket vänliga och hjälpsamma men gemensamt har dom en dold agenda. Dessa försäljare har varsin inloggning till t.ex. telia, telenor där dom skapar och administrerar telefonabonnemang. När kunden dvs. offret får ett nytt abonnemang så får kunden alltid ett extra abonnemang av något slag som inte uppges i kvittot från elgiganten. Efter att man märker på sitt bankutdrag att hundratals kronor dras automatiskt börjar man undra, dvs om man upptäcker det i tid. Viktigt är att upplysa att via dessa inloggningar på telia, telenor mm. får försäljarna provision var gång dom skapar dessa abonnemang och därför skapar dom ett extra som inte kunden ser. Dom utnyttjar ditt personnummer på eget bevåg som liknar id stöld / urkundsförfalskning. Vi är 2 familjer i samma trappa som har blivit lurade av Elgiganten på detta sätt. Efter kontakt med telia och telenor bekräftar dom att de dolda abonnemangen är skapade i butiken. Efter 11 frustrerade resor till butiken brukar försäljarna förneka detta när man konfronterar dom samt gömmer sig bakom hyllorna eller skyller på någon annan försäljare eller skyller på att telia eller telenor gör dessa fel frekvent och ber oss att komma dagen efter för då är ansvarige för detta där. Allt detta visat sig vara rena lögner. När jag kräver att få tala med en butiksansvarig säger dom att det inte finns någon som är ansvarig. Det går inte komma i kontakt med någon ansvarig vem man frågar i butiken vilket är ännu mer frustrerande och därför varnar jag alla som skall köpa och öppna eller ändra telefonabonnemang inte gå till denna butik.

Tipsa en vän om Elgiganten AB - Malmö