Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype
Björn Mattias S

Varning! Bluffakturor och de stämmer dig om du har invändningar. De hjälpte mig ingenting över huvud taget gentemot mitt försäkringsbolag. Det gällde ett Invaliditetsintyg. De var på semester under tiden de påstod sig ha utfört arbete. Jag bestred fakturan på 28 000 kr, de stämde mig och efter ärendet i tingsrätten är jag nu skyldig dem 83 000 kr. Jag har också bevis på deras fusk. Jag inväntar nu svar från Disciplinnämnden hos Advokatsamfundet.

Svar från Legio Advokatfirma af AB
Hej! Förutsättningarna för att få fortsatt biträde av en advokat är att fakturorna betalas, vilket inte gjorts i detta fall. Om så inte görs är det inte möjligt att fortsatt företräda i ärendet. Disciplinnämnden konstaterade att det ej begåtts något fel och i den efterföljande processen i domstol om arvodets skälighet noterar vi att tingsrätten bedömde att den yrkade kostnaden var skälig. Vi beklagar givetvis Din subjektiva upplevelse och hoppas att Du fick bästa möjliga utfall för det fallet du fortsatte ärenden hos annat ombud.

Tipsa en vän om Legio Advokatfirma af AB