Förstört hår för 2800kr. Stressigt besök och oförstående bemötande. Jag hade chokladbrunt hår med några ljusare slingor när jag kom in, ville inte ha några förändringar förutom uppfräschad färg. Istället fick jag ett grått hår med gröna nyanser! Frisören förstod inte att jag var missnöjd och allt var stressat. Dessutom såg jag i efterhand på kvittot att jag fått betala mer än vad som stod på hemsidan och vid bokningen. 2800kr kostade det. Jag gick dit någon dag senare och ville att han skulle återställa färgen till så som det var innan. Han avfärgade det och lade i mer färg i hårbottnen men inget i längderna. Det blev ÄNNU VÄRRE! Fläckigt, svart i hårbotten och organge/blont i längderna. Frisören tyckte att det var fint och sa att alla slingor blir lite fläckiga. Trots att jag visade bilder på hur jag såg ut före besöket sa han att det var precis så som det var nu. Jag förstår inte hur det var möjligt. Jag visade bilder på hur mitt hår såg ut för några månader sedan och inte ville ha någon förändring. Han berättade inte på förhand vad han skulle göra. Jag ville inte bleka hela håret eller få det grått. Jag gick till en annan frisör som fick bort det fläckiga. Tyvärr är mitt hår som hade fin kvalitet helt förstört, torrt och går av.
Skrev om Gränslös hans & hennes