Min upplevelse av tandläkarbesöket på Aqua Dental Stockholms Vasagatan 12. Gott uttryckt bemötande vilket betyder mycket när det gäller tandvård. Men inövat gott bemötande är inte nödvändigtvis synonym med god kvalitet. Dåligt bemötande kan uttryckas på andra sätt än verbalt. En bra tandvårdsupplevelse är den som verkligen ser till att du får dina tänder lagade, så blev det inte för mig. Detta trots att jag sökte hjälp för samma besvär två gånger. Den totala notan för bägge besök gick på nästan 4000 Kr. Utan att få det ursprungliga problemet fixat. Jag fick gå till en annan tandläkare och där upptäckte tandläkaren att bryggan det handlade om hade lossnat i den ena nedslipade tanden. Tandläkaren avlägsnade bryggan, rengjorde den och limmade den fast tillbaka. Så var problemet fixat. Hade jag återvänt till aqua dental hade de redan lovat mig att ta bort bryggan och göra rotfyllningar på dessa två friska tänder. Det hade blivit ännu dyrare och värre, det hade kostat mig friska tänder. Det som är bra med denna mottagning är att det alltid finns akuttider och att det ligger centralt i Stockholm. Fick dock vänta två gånger i 30 minuter efter avtalat tid. Jag hade så kallade flextider där de skickar ett sms 30 minuter innan tidpunkten för behandlingen ska ske. Jag var där i tid och väntade ytterligare 30 minuter till i en sal full av människor. Corona tider verkar ha passerat företaget relativt obemärkt. Akuttider gäller bara att träffa tandläkaren för rådgivning, kanske ta några smärtsamma röntgenbilder men inte några som helst konkreta åtgärder. De tillgängliga akuttider och bemötande skulle kunna tolkas som fällan för att få dig som kund. Vad tydligt med att få ett kostnadsförslag innan du sätter dig igen i tandläkarstolen. Aqua Dental har bland de högsta tandvårdspriser i hela Stockholm och vilseleder kunderna med att marknadsföra sig på motsatsen. Jag fick ett litet hål i en tand fixat MEN inte bryggan jag sökte hjälp för. Jag har gjort regelbundna tandläkarbesök i 30 år och arbetat själv inom hälso- och sjukvården. Jag skulle kunna påstå mig veta att jag vet vad kvalitativ vård är. På aqua dentalt fick jag inte det. Det okonventionella sättet de organiserar tandvården är också problematiskt. Jag tyckte att det uttryckta bemötande från tandläkaren var bra MEN vilseledandet och dåliga yrkeskunskaper är också tecken på dåligt bemötande. Att man inte får sitt problem åtgärdat och betalar dyrt för det är också dåligt bemötande och stöld av både tid och pengar.
Skrev om Aqua Dental Express