Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype
AMANDA S
Skrev om Eric Lennmarker, en del av Widerlöv Vasastan/Östermalm Bekräftad företagssida

Eric var väldigt mån om att både hjälpa säljare och köpare till att göre en bra och trygg affär. Jag fick gjorde en intresseanmälan på mäklarens hemsida och Eric ringde upp mig bara en timme senare. Han ordnade en förhandsvising samma dag och han var påläst om området såväl som bostaden. Det blev en snabb och trygg affär samma dag. Eric gick igenom alla delar i kontraktet och jag kände verkligen att han ville att vi skulle känna oss trygga och informerade om alla delar som innefattade köpet av bostaden. Kan verkligen rekommendera Eric som mäklare då han är engagerad, ödmjuk och påläst!

Svar från Widerlöv Vasastan/Östermalm
Hej Amanda! Tack snälla för så fint omdöme om mig som fastighetsmäklare, hur jag hanterade försäljningsprocessen samt att jag gjorde det på ett tilltalande sätt. Detta fina omdöme värmer, stärker och ger energi och visar att det inte är vad man själv tycker som fastighetsmäklare som avgör, utan att det är vad kunderna tycker som räknas! Allt gott! Bästa hälsningar Eric

Tipsa en vän om Eric Lennmarker