När Siba köpte Netonnet har det bara gått utför! Jag har handlat all min elektronik hos Netonnet sen många år tillbaka och upplevde att företaget var ett kund orienterat företag men nu känner jag att så är inte fallet längre! Jag köpte en Xiaomi redmi note 8 pro för drygt ett år sedan och för några veckor sen såg jag en vit fläck på displayen! Jag åkte till butiken i Helsingborg och fick lämna in telefonen på service! Det tog drygt 10 dagar innan jag fick tillbaka telefonen! För mig är det jobbigt att vara utan telefonen då jag har cancer och behöver telefonen för att den är min livlina! Fick hem telefonen och det visar sig att service strulat till det ordentligt, kameran i fronten fungerar inte, byter man från högtalare till telefon försvinner ljudet och samtalet avslutas och man måste trycka hårt på skärmen för att det ska fungera! Jag kontaktar kundservice och berättar att service strulat till det och att jag är i stort behov av min telefon på grund av min situation! Får till svar att jag får lämna in telefonen igen och att det kan ta 2 till 4 veckor på service! Jag kontaktar också kundombudet på Netonnet för att se om han kan hjälpa mig men ingen hjälp där! Ingen empati eller medkänsla utan bara hålla sig till en färdigskriven mall är inte kundvänligt! Men i allt detta berättar min hustru att hon tänkte sälja några av sina smycken för att köpa en Xiaomi Mi 10T Pro 8+256GB 5G Aurora Blue till mig som en överraskning och hon hade tänkt köpa den på Netonnet men nu blir det inte så utan hon köper den hos någon annan återförsäljare! Jag kommer aldrig mer handla hos Netonnet och jag kommer aldrig att rekommendera någon att handla där och Netonnet kan skrota sitt kundombud för där får man ingen hjälp!
Skrev om Netonnet