Bostadsrättsföreningen anlitade detta företag för att återställa efter en fuktskada i fastigheten. Jag har tidigare haft oturen att råka ut för liknande skador och har därför erfarenhet av att hantera hantverkare. Arbetar också för ett företag som projektleder större byggprojekt. Första intrycket av Stadsmålarna var mycket bra. De var trevliga och kändes kompetenta. Tyvärr så höll det inte hela vägen. Arbetet som utfördes var mycket slarvigt. Trots att jag frågade fick jag inga besked om när de skulle jobba i lägenheten. Tilläggsarbeten de lovade utföra i lägenheten bestämde de sig helt plötsligt för att inte utföra och de kontrollerade inte materialen som de använde sig av. Resultatet av deras arbete i lägenheten är: - Ett inlagt trägolv som har flertalet skönhetsfel som de vägrar åtgärda. - Golvlisterna består av restlister företaget hade sedan tidigare som de lappat ihop och sedan spacklat över. - Synliga skarvar efter att de försökt sätta igen en dörr. - Eldosor och elkablar som sitter snett. - Flammiga måleriarbeten. - Glapp mellan golv och list. - Målerifläckar på fönsterpartier och nyinstallerade eluttag/brytare. Jag har bett om utlåtande från två andra hantverksfirmor som båda delar min bild av att Stadsmålarna gjort ett dåligt jobb i min lägenhet. Söker du en hantverkare som du kan lita på utför ditt uppdrag på ett tryggt och bra sätt så välj en annan firma än Stadsmålarna.
Skrev om Stadsmålarna AB