Vill varmt rekommendera den professionella samt trevliga Tandläkaren Edvin samt personalen på Sthlm Dental Södermalm som idag tog så väl hand om min gamla pappa. Min 75åriga pappa har lidit av extrem tandläkarskräck genom hela livet - vilket har satt sina djupa spår samt i hans inställning till tandläkarevård. Efter en felbedömning samt tokigt kostnadsförslag hos Folktandvården Farsta, vilka påstod att min pappa ej kunde få tandimplantat utan föreslog att dra ut samtliga tänder samt sätta in helproteser, tog jag saken i egna händer samt sökte efter en mer erfaren samt kunnig tandläkare. Jag vill även tillägga att efter besöket hos Folktandvården Farsta berättade min pappa att tandläkarbesöket hade gjort extremt ont samt att han satt och vred sig i stolen av smärta. Efter att ha hört rekommendationer om Sthlm Dental Söder bokade jag in en tid åt min pappa hos Tandläkaren Edvin. Min pappa som vanligtvis har vridit sig i stolen samt sparkat av smärta och upplevt tandläkarbesök som en plåga, sken nu istället som en solstråle efter besöket. Edvin måste ha magiska händer, för min pappa upplevde besöket som mycket harmoniskt, smärtfritt, positivt samt professionellt :) Jag vill tacka tandläkaren Edvin samt personalen i receptionen för det fantastiska bemötandet och att jag som dotter nu känner mig trygg i att min pappa äntligen hamnat i goda händer. Hejja alla på Sthlm Dental - Södermalm! Ni gör ett fantastiskt jobb, för ni får människor att le! Tack från en dotter som äntligen kan andas ut.
Skrev om Sthlm Dental - Söder