Skrev om Quick Auto Spa Jakobsberg
Inte alls nöjda med tanke på priset vi betala! Vatten fläckar på bilen efter tvätten, inte heller en ordentlig rengöring inne i bilen. Missade ytor och skit kvar i alla koppar som fanns samt fläckar kvar på säten. Ändå var var våran bil ganska ren innan så denna deal var vi inte nöjda med! Fick även betala mer på plats då försäljaren säger att den deal vi köpt endast gäller kombi och påstod att vi hade en suv, betala såklart utan några problem men förväntan var då ett ännu bättre resultat!
Svar från Quick Auto Spa Jakobsberg
Hej Mariell!
Verkligen beklagligt att vi kunde inte uppfylla era förväntningar! Självklart skall bilen vara besiktigad innan den lämnas ut.
Ni har köpt Lilla Rekond på lets deal och det stämmer att SUV ingår inte i erbjudanden, tvätt av säten ingår inte i erbjudanden, men nedanstående ingår i
En exklusiv in- och utvändig tvätt. Grundlig dammsugning av kupén och bagageutrymmet. Invändig rekond av kupé och bagageutrymme inkl. gummimattor, paneler och fönster. Exteriört lösgörs all smuts med avfettning, schamponering samt spolning med högtryckstvätt . Borttagning av tjära- och asfaltsfläckar. Dörrfalsar, insteg och fälgar rengörs. Däcken behandlas med gummiglans.
Vi har även kampanj på vår stora rekond där blad annat tvättar alla säten.
Hoppas vi kan ses igen
Med Vänliga Hälsningar