Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype
CLAUDIO M
Skrev om Autoperformante AB Ej verifierat företag

Köpte en exklusiv bil närmare 2MSEK från dom, så länge affären levde så var det en god dialog men lovade att bilen var i top kondition. Som en del i affären bad jag på min bekostnad att bilen genomför en besiktning hos en auktoriserad verkstad, där uppdagades massor av mindre problem som bara med denna typ av bil landade närmare 100K i åtgärder. Tyvärr så missade Lamborghini Malmö att hitta ett fel (då funktionen stängts av i bilens inställningar/det var väl bara ett olyckligt sammaträffande) så när jag märkte det vid leverans så fick jag först en bortförklaring (typ batteriet är inte laddat) och när jag dementerat deras påståenden så har jag inte hört av dom mer. Driver nu ett ärende med konsumentverket och allmänna reklamationsnämnden för detta felet kostar många tusen att fixa. Jag som många andra här skulle inte rekommendera att ta dom för någonting dom säger, dom har ingen aning om skicket på sina bilar eller håller detta ifrån sina kunder. Hitta en bil någon annanstans för här kommer du endast få kalla handen om det dyker upp några som helst problem efter du betalat. Reviderad 2022-03-10: Tydligt nu när dom fått flera dåliga resentioner (och tå ARN beslut emot sig) så haglar det in femmor, skulle inte förvåna mig om detta är släkt och vänner som skriver positiva recenssioner, för precis som Dan L säger att även när ARN (Allmänna Reklamationsnämnden) beslutar i din favör så vill dom komma undan i mitt fall genom att kräva att bilen ska repareras hos en icke authoriserad verkstad, fullständigt idiotiskt för dom vet ju att man kommer inte gå med på detta. Så enda sättet att sätta stop för denna typ av osertiös verksamhet är att folk slutar köpa från dom, jag har nu varit i en process med dom i ett år och redan fått ett beslut ARN (där jag fick rätt) men har nu jag fått en omprövning av ARN för dom hade missuppfattat mitt krav och väntar på nytt beslut kring att självfallet ska en bil som en Lambo repareras en autohoriserad Lambo verkstad. Men ville ändå lägga till denna info, detta bolag kommer inte stå för någonting dom säjer och göra allt för att komma undan. Köp er bil någon annanstans så att bolag som detta inte kan göra vinster på din bekostnad.

Tipsa en vän om Autoperformante AB