Reco logotype För företag

Reco logotype
MATTIAS N
MATTIAS N
Skrev om Uttrans Måleri Bekräftad företagssida

Lyhörda hantverkare och förstår kundens perspektiv och har en god kommunikation med språk som en förstår! Målade vårt hus på tre våningar och snabbt gick det när de väl satte igång! Noggranna med maskera fönsterlister och lampor osv. Johnny som är kundansvarig var snabb med att höra av sig både inför och under arbetets gång, var det några frågor når man honom genom mail, vilket är den snabbare vägen att få respons. Och med Peter som platsansvarig fick man god bemötande varje morgon och god statusuppdateringar på slutet av dagen. Det var även Peter som frågade ifall vi ville måla väggen till carport, trodde det tillhörde carporten, men det var faktiskt en del av fasaden och vi är tacksamma för deras uppmärksamhet. Prismässigt var det en konkurrenskraftigt och med den sortens kommunikation, enkelhet och öppenhet emot en som kund tycker jag Uttrans ger en fantastisk upplevelse och helt enkelt blev vår mycket bättre än förväntat!

Tipsa en vän om Uttrans Måleri