Bokade ommålning av köksluckor 23 februari fick tid 19 april med löften om att arbetet skulle vara klar inom 1 vecka 10 dagar fick mina köksluckor första veckan i juni med ofullständig leverans första gången. Olika nyanser andra gången, färgdroppar vid tredje gången och Josefine som skulle vara min kontantperson svarar inte på frågor eller samtal. En riktig Kalle Anka företag som är allt annat en seriös Försökte komma i kontakt med ägaren som bollade mig till hans verksamhetschef Thomas som brättade för mig hur konsumenttjänst lagen fungerar och att dem trots allt fixat allt efter 4 försök. Mitt tips till den som nu verkligen känner sig tvungen att Använda denna företag är ligg på fakturan tills tjänsten är levererad. Dem har sålt sina fakturor så man får faktura innan arbetet är klart, men just konsumenttjänstlagen säger att man inte behöver betala till allt är levererad och har man synpunkter kan man göra avdrag. Jag var dum nog och betalade innan jag fick se vad vilken Kalle Anka företag detta företag är
Skrev om Hagströms Gruppen Måleri AB