Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype

Kort sammanfattat så motsvarade Bygglösningar Norden inte riktigt våra förväntningar. Utifrån alla positiva kommentarer så förväntade vi oss en firma av ganska hög klass men vi har sorgligt nog inte delat samma upplevelse med tidigare recensioner. Generellt kan man säga att det som ändå gjort att vi är okej med upplevelsen är att vi fick ett väldigt fint badrum med hög kvalité. Plus: * Badrummet blev riktigt bra och motsvarade våra förväntningar * Kunde starta arbetet relativt omgående * Detaljerad offert * Åverkan som uppstod i samband med renovering åtgärdades snabbt och smärtfritt. Minus: * Vi upplevde ingen brådska att avsluta påbörjat projekt. Arbetet skulle påbörjas i april, ta mellan 3-4 veckor. Vi fick handtagen till vår kommod påskruvade felaktigt och vi blev lovade nya lådor på grund av detta. Detta åtgärdades i september månad. Det tog alltså runt 4 månader att skaffa fram dessa lådor och “avsluta” arbetet. Under all kritik. * -DÅLIG- kommunikation är en underdrift. Detta visade sig på ett flertal olika sätt, några exempel: -Vid första arbetsdag efterfrågades en hemnyckel. Jag var pga Corona hemma och arbetade i stort sätt var dag. Den enda dagen som jag inte var hemma så stod hantverkare på utsidan när jag kom hem då de inte hade “fått någon nyckel”... - Vi viste sällan när hantverkare skulle dyka upp då de, vissa dagar utan att informera oss inte dök upp. - Det tog ett flertal samtal och meddelande där vi efterfrågade vår hemnyckel (det blev uppenbart att denna ändå inte användes för dess syfte) innan vi fick tillbaka den. Fick hela tiden svaret “vi återkommer”, ingen verkade ha någon aning om vart vår hemnyckel hade tagit vägen, * Skräp och plankor från rivningen låg kvar i trädgården efter att badrummet var “klart” Sammanfattningsvis är det från början ganska små saker som har gjort vår upplevelse omständlig och mycket krångligare än vad den hade behövt vara. För den prislapp som badrummet kostade så hade vi förväntat oss mindre krångel. Det är också den sammantagna upplevelsen, även fast slutresultatet på badrummet var bra, som tillslut ligger till grund för att vi inte skulle anlita bygglösningar norden igen.

Svar från Bygglösningar Norden AB
Hej Thires N, Vi önskar komma i kontakt med dig, vi kan tyvärr ej hitta någon med ditt namn i vårt system. Maila på info@bygglosningar.se eller ring 0730871543 då vi behöver ta del av ett D nummer med 4 siffror. Om avtalet står på någon annan så ber vi dig inkomma med rätt kontaktuppgifter. Är det som du skriver så tar vi självklart full ansvar och vill på något sätt kompensera dig, då vi står för kvalitet och service ut till våra kunder. Men vi är något förundrade över att du skriver så pass långt efteråt, vi ser fram emot att höra av från dig. Vänligen Anders Bygglösningar Norden AB

Tipsa en vän om Bygglösningar Norden AB