Företaget kom ej på utlovad tid utan kom med extrem försening, vilket i praktiken omöjliggjorde flytt till tilltänkt datum Krävde swishbetalning samma stund de dök upp, dvs med hot om att annars inställa flytten. Bohaget lastades oprofessionellt och extremt ovarsamt utan fastsurrning! Den inhyrda flyttpersonen blev lurad på lön enligt egen uppgift Bilen kördes från adressen olovligen utan överenskommen destination. Föraren när man ringer förtvivlat för att fråga vart mitt bohag kommer att köras till svara ej! Efter kontroll upptäckter undertecknad följande; Bilen kör till okänd adress i Göteborg Undertecknad blir uppringd efter flera dygn och uppmanad att betala dubbla beloppet för att få tillbaks bohaget Flyttbilen hade både körförbud och användningsförbud Stora skador och tvåor på besiktning x flera på bromsar blinkers lyktor m.m! Ej betald fordonsskatt på över ett år! Företaget är ett familjedrivet företag; Domar som är offentliga finns att hämta om företaget och dess firmatecknare. Sent på kvällen ringer sonen som är firmatecknare för Lundbergs flytt på dolt nummer och hotar mig ytterligare om stämning och andra åtgärder gentemot mig. Polisen är inkopplad för att eventuellt kunna hitta och säkra bohaget.
Skrev om Lundbergs flytt AB
Svar från Lundbergs flytt AB
Beklagar situationen som uppstått och att vi inte kunnat lösa den med er trots alla försök. Detta gjorde att vi fick tillkalla polis. Därefter har vi helt följt polisens direktiv och rekommendationer.