Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype

BLUFF! UNDVIK! Det här företaget står för den sämsta upplevelsen jag har haft av ett företag. De dök aldrig upp under avtalad dag/tid. Ringer dem och de bokar in ett nytt besök. Personen kommer och säger efter 1 min att det inte går att reparera en kompressor som är sönder - detta beskrev jag redan när jag bokade in besöket, så varför sa man inte det redan då? Jag skulle få underlag till försäkringsbolaget dagen efter. Jag får ingen återkoppling. Jag både mailar och pratar över telefon med dem två gånger, för att få underlaget. Jag får aldrig ett underlag. Sedan efter 1,5 månad får jag en faktura. Jag återigen mailar och pratar över telefon med dem flertal gånger och förklarar att jag bestrider fakturan, då jag inte har fått det som tjänsten erbjuder på deras hemsida. De säger endast att deras ekonomiansvariga (ägaren för företaget) ska återkomma. Nu har det gått 1,5 vecka och hon återkom aldrig. Så väljer aktivt att inte återkoppla för att man som kund ska betala fakturan, för att riskera påminnelser. Som jag förstår av omdömena nedan så kommer hon aldrig göra det heller. Så återigen, använd er inte av dem, endast ett blufföretag och ägaren borde skämmas.

Tipsa en vän om Vitvarujouren Stockholm AB