Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype
Kenneth H
Sålde ett hus med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Höganäs Verifierat företag

Vi har fått en mäklare Conny på svensk fastighetsförmedlimg i Höganäs som dagligen höll kontakt med oss. Han var hela tiden professionell och gjorde mer än vad vi hade förväntat oss. Svarade i telefonen även på obekväma tider .En mäklare med kunskap och vi kan varmt rekommendera honom. Kan bara rekommendera han då han med hela sin yrkeskunskap hjälpte oss hela vägen och kontaktade oss även efter kontrakt. Högsta betygg vill vi ge honnom..mvh Kenneth/Agneta Håkansson Gerdas väg 23 Jonstorp

Jonstorp
Svar från Svensk Fastighetsförmedling Höganäs
Hej Kenneth och Agneta, Stort tack för att jag fått äran att hjälpa er så här långt, det har varit en väldigt trivsam resa från start och jag ser fram emot att få hjälpa er få det allra sista på plats under kommande år och förhoppningsvis även finna det där specifika boendet vi pratat om. Så tack för alla kaffestunder vid ert köksbord och stort tack för de fina vitsorden! Njut nu julen och det nya året så hörs och ses vi snart igen 😊 Mvh, Conny

Tipsa en vän om Svensk Fastighetsförmedling Höganäs