Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype

Otroligt oseriöst företag. Lackerade om mina köksluckor. Flera luckor kom tillbaka med skador och jag begärde att dessa skulle åtgärdas vilket tog ca sex veckor för 3 luckor. Företaget hörde inte av sig så jag var tvungen att ringa och fråga om luckorna var klara. Personen som tog emot samtalet skulle kolla upp om dom hade gått igenom kvalitetskontrollen och ringa tillbaka, det var ingen som ringde. Jag ringde tillbaka flera gånger och tillslut fick jag en dag och tid som dom skulle komma med luckorna. Luckorna kom tillbaka med nya skador. Det hade bland annat spruckit i lacken och fattades färg lite här och var. Jag begärde att dom skulle komma tillbaka och hämta 3 andra luckor och fixa dom. Även nu tog det över 6 veckor. Jag fick återigen hålla på att ringa för dom hörde inte av sig, dom lovade att ringa och smsa men icke. Tillslut fick jag en dag och tid. När dom hade satt upp luckorna för andra gången så upptäckte jag nya skador. Ett hål på insidan av en lucka, lackfärg som hade skrapats av, fattades färg i hörnor mm. Luckorna dom hade åtgärdat hade dom målat över där det var skador, det såg inte alls bra ut. Jag orkar inte kontakta företaget igen eftersom det har tagit hela hösten och in på vintern att åtgärda felen. Detta företaget rekommenderar jag alla att undvika för dom är otroligt oseriösa.

Tipsa en vän om Hagströms Gruppen Måleri AB