Vi har gjort flera renoveringar och Entreprenadhuset är de bästa vi använt för att renovera badrum. Allt från kommunikation till utförande. De arbetar både proakivt och agerar snabbt när något oväntat kommer upp. Sett till pris låg de i linje (strax under) andra firmor vi tog in offert på med liknande betyg och antal recensioner. Danny heter han som gjorde det mesta av jobbet från Entreprenadhuset och han var strålande. Det enda negativa var att deras underleverantör (rörmokarna) var rätt så slarviga och satte kommoden mm. väldigt snett, men de kom tillbaka och fixade allt direkt. Så var egentligen inget problem. Sen hade de kopplat in fel rör in i blandaren så varm vatten kom när man ville ha värme samt att det var antingen iskallt eller kokande hett... Samma sak här, det kom dom tillbaka dagen efter det upptäcktes och fixade allt. Allt som allt, ett svårt projekt på kort tid med några okända saker som dök upp allt eftersom... Vi är extremt nöjda! Vi kommer definitivt använda dom igen när det är dags för nästa badrum.
Skrev om Entreprenadhuset Bekräftad företagssida