Vi anlitade Annedal Bygg för att helrenovera vårt badrum. Resultatet blev bra och prisnivån kändes rimlig. Såsom ofta är fallet inom byggbranschen idag har Annedal anställda från olika länder. Alla var dock kunniga och utförde sitt arbete på korrekt sätt. Det var en intressant detalj att det fanns ett tydligt samband mellan kunskaperna i svenska och behovet av kommunikation. För att t.ex. riva behövs inte så mycket kommunikation. Inom el och VVS är behovet desto större. Det kändes bra att kunna ge väldigt detaljerade instruktioner och att sedan också se att allting blev precis som vi tänkt oss. Eftersom arbetet utfördes under pandemin var vi hemma under hela byggprocessen. Det var emellanåt lite bullrigt men annars bra. Det gick att följa bygget i detalj och se hur varje moment utfördes. Det gav en extra kvalitetsdimension att förstå hur de olika momenten hänger ihop och logiken bakom ordningen i vilken de utförs. Vi ska renovera lite till framöver och tänkte anlita Annedal Bygg att göra det jobbet också.
Skrev om Annedal entreprenad AB Verifierat företag