Kihlströms har en gång i tiden varit en bra leverantör och verkstad, för att på senare tid chanserat totalt. Vår bil är 3,5 år och har gått 7.500 mil bör tilläggas. Alltid servad enligt servicebok hos Kihlströms. Otrevlig och oproffsig personal. Vi fick snabb tid till verkstaden, vilket är det enda positiva som kan skrivas. När vi lämnar in bilen dagen innan möts vi av ett arrogant "den här bilen är bokad till idag. Är det dags att komma nu? Dagen är slut!". Tiden bokades till slut om, trots ett otrevligt bemötande. Vi har haft denna bil inne hos Kihlströms på service 2 gånger. Båda gångerna har vi fått tillbaka bilen med oljeläckage. Första gången undersökte de oljeläckaget, men menade att man inte hittade något. Denna gång hittade man att oljefiltret satt löst. Oljefiltret byttes, och inte ens en ursäkt och om det drabbat oss på något sätt. Vid samma besök bad vi om att undersöka parkeringsbromsen då den kärvat lite senaste dagarna. Resulterar i byte av såväl bromsok, bromsskivor, bromsbelägg samt bromswire. Wiren var kraftigt rostig och oken hade kärvat. Efter samtal mer servicechef så menar han på fullaste allvar att wiren sannolikt inte hade något rostangrepp vid service 6 månader innan. Att det inte går att utesluta att all rost kommit i vinter. Vidare säger han att problemet blivit vanligt i samband med Ivecos nya automatlådor. Om det nu är vanligt, varför rekommenderar man inte kunden att byta wire efter 2-3 år för att minimera risk för totalhaveri. Vidare diskuterade jag det oproffsiga bemötande vi fick. Servicechefen menar på att han talat med sina anställda och de säger att inget sådant sagts. Med andra ord ljuger vi som kund. Blev så missnöjd att jag åkte direkt till Mercedes för att värdera för inbyte. Mercedes noterar oljeläckage samt läckage av kylarvätska. Ifrågasätte hur Mercedes kan hitta oljeläckage när Kihlströms påstår sig att man fixat det 2 dagar tidigare? Men det kanske kan uppstå på samma sätt som bromswiren magiskt rostar sönder sista månaderna, utan minsta angrepp tidigare 36 månader. Kan inte rekommendera detta företag.