Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype
ANDERS K
Skrev om Be Resor AB

Varning- åk ej med detta bolag - oseriösa efter att ni betalt resan! Efter att ha bokat och betalt en F1-resa till Budapest för mig och min son påbörjade BE-resor ändringar i flyg fram och tillbaka där BE-resor menade att inga alternativ fanns, jag var hela tiden tvungen att acceptera nya ändringar, man frågade inte kunden något! jag fick betala bagaget flera gånger om på flyg som delades upp, trots att det fanns direktflyg vilket jag påpekade när jag själv kollade upp olika flygbolag, BE-resor svarade ej på dessa frågor. Hotellen standar stämmer ej med vad BE-resor uppger på hemsida. Vi bokade hotell klass 5- det vi fick motsvarade lägenhet klass 2.....vaknat med bett på kroppen som visade sig vara vägglöss! Bussen till F1 banan hämtade ej på utsatt plats enligt deras översända program - inget som BE-resor informerade om Summering: BE-resor frågar inte kunden något = både jag och min son mycket besvikna - resan blev väldigt dyr efter alla egna tillägg efter slutbetalning och man förstår i efterhand att BE-resor har detta som affärsidé, kunden bokar och betalar sin resa - därefter börjar ändringarna där BE-resor maxar sin förtjänst och lite till, kunden får betala bagage och byten med flygbolag där det tar heldag att flyga till orter som Budapest. Hotellstandard är rent påhitt på deras sida. Jag har aldrig köpt en paketresa med så mycket arbete för mig som kund = Mitt råd är res med annat resebolag eller sätt ihop en egen resa - det blir både billigare och bättre och du känner dig troligvis mer nöjd när du kommer hem.

Tipsa en vän om Be Resor AB