Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype
SOFIA S
Skrev om Nordiska Göteborg Byggentreprenad AB Bekräftad företagssida

I slutändan väl utfört jobb, men svåra att få tag på och kom vid upprepade tillfällen inte på de dagar som utlovats. Informerade heller inte om att de inte skulle komma som planerat. Hela jobbet tog mycket längre tid än planerat.

Svar från Nordiska Göteborg Byggentreprenad AB
Hej Sofia! Ert arbete gällde initialt rivning av garderob samt slip och behandling av golv om ca 40-50m2 enligt beställning. Därefter blev det tillägg av snickeri, elarbeten och måleri för återställning av väggar och golv vilket resulterade i lika mycket tid som initialt planerats och beställts. Riv och slip skedde under utsatt tid med om jag minns rätt, 1-2 dagars stillestånd möjligen. Därefter stämmer det att ni fick vänta i omgångar mellan yrkesgrupperna. Beklagar att känslan är sådan, men att dubbla planerad tid är inte helt lätt och vi försökte tillgodose er önskan gällande tilläggsbeställningen. Dock har vi begränsad kapacitet när andra jobb också är planerade. Vi tar lärdom av detta och tackar för uppdraget! Mvh Marcus

Tipsa en vän om Nordiska Göteborg Byggentreprenad AB