Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype
Sandra L
Skrev om Svenska Målerikompaniet AB Verifierat företag

Vi hade hört bra saker om denna firma men är inte särskilt imponerade själva. Vi fick vårt hus målat under sommaren och både chef och förman lyste med sin frånvaro, annars hade vi kanske fått en bättre upplevelse. Målarna som var hos oss skräpade ned och var väldigt osmidiga i hur de la upp jobbet, saker missades och sköts upp till senare tillfälle vilket resulterade i onödigt lång tid innan jobbet var klart och många backjobb. Utöver fasaden skulle även ytterdörrar målas och då valde målaren, istället för att spraymåla eller pensla, att rolla med en väldigt grov roller. Resultatet var fruktansvärt! Vid kontakt med chefen skyllde man på väder och vind varför man valt att rolla men tillslut gick man med på att börja om, denna gång med spraymålning. Efter två slipningar (den första slarvigt) och två lager spraymålning så syns dock knottrorna efter den grova rollern än. Jag kan tänka mig att denna firma är bättre med ordinarie personal på plats, förmannen verkade tex väldigt kompetent de få gånger han var här, men vi är inte särskilt imponerade av det jobb som utfördes hos oss.

Svar från Svenska Målerikompaniet AB
Tack för att du tagit dig all denna tid att svara på vår omdömesförfrågan. Det är korrekt att målningen av alla 7 huskropparna i er BRF gjordes under sommaren och en del av oss under den tiden var på semester eller på andra jobb under vissa veckor. Era ytterdörrar målades om efter överenskommelse och vid slutbesiktningen visade sig att ingen var missnöjd med vare sig ytterdörrarna eller vårt utförda fasadarbete i övrigt, på dessa 14 bostäder. Angående din fastighet var det svårt för oss med framkomligheten då det visade sig att ni hade flera inplanerade kalas, middagar och annat som gjorde att vi inte kunde vara lika effektiva i vårt arbete, utan fick avbryta om börja om vid flera tillfällen, då vår arbetsplan inte passade er.

Tipsa en vän om Svenska Målerikompaniet AB