Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype
Bill S
Skrev om Profilo.se

Kan starkt rekommendera Profilo som leverantör av profilprodukter. Vi kom i kontakt med Alexander som lyssnade in på våra behov väldigt väl. Efter vårt första samtal så skickade han iväg ett förslag i olika prisklasser, precis som vi ville. Efter att vi accepterat förslaget så skickade han även över varuprover så att vi kunde säkerställa att vi skulle bli nöjda med varorna (WOW!). Näst på tur så skickade vi över vår logo till han och han skickade sedan bilder på hur produkterna skulle se ut med denna på. Vi fick välja om vi ville ändra placering på loggan och allt gick som på räls. Dessa profilprodukter skulle vi använda på en mässa i Kista och p.g.a. oss som skickat en felaktig bild på en roll-up till Alexander, så insåg vi 2 dagar innan att vi behövde en ny. P.g.a. leveranstider så var det lite oklart ifall den skulle hinna komma till mässan, men Alexander trodde att det skulle kunna lösas. Dagen innan mässan så ringer Alexander till mig och säger att roll-upen kommer vara klar till mässdagen: toppen! Men vi hade lite utmaningar med logistiken. Det var här Alexander överträffade våra förväntningar med hästlängder. Alexander åkte nämligen till hans leverantör (flera mil bort), hämtade upp varan och kom till mässan och levererade den i egen person. Jag hade aldrig förväntat mig en sån service i världsklass. Tack Alex!! Dig kommer jag ALLTID att handla hos! Du har en kund för livet kan jag lova :) Rekommenderar Profilo 7 dagar i veckan, 365 dagar om året!

Tipsa en vän om Profilo.se