Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype
Torbjörn C
Skrev om Puustelli Täby Bekräftad företagssida

Jag köpte ett kök samt en totalrenovering av vår lägenhet. Vi blev bemötta på ett bra sätt. Puustelli försökte alltid lösa dom problem som uppstod på vägen ( ex - när vi inte var nöjda med funktionerna på vår ugn, så fick vi en ny). Deras hantverkare var proffs. Ett enda negativ: när vi hade skrivit kontrakt fick vi först veta att handpenning inte behövdes - för att snabbt ändras till att ” vi vill ha 50% av kontraktsumman på 1,1 milj senast imorgon” - annars blir det problem. Som tur var hade vi just då 500.000 tillgängligt. Men just då var det INTE självklart för oss att gå vidare med affären. Men som sagt - fö allt OK

Svar från Puustelli Täby
Hej Torbjörn, Tack för ditt omdöme! Köket blev jättefint med fina materialval. Angående betalningen så tar Puustelli normalt sett inte förskott utan det kommer en faktura på 21 dagar från att köket levererats hem. I vissa fall som detta där beloppet var ganska högt så kan det ibland bli så att man vill ha 50% i förskott. Detta borde jag såklart informerat dig om och jag ber om ursäkt för det! Nu kom den här informationen ganska sent och nära inpå när köket behövde skickas till produktion tyvärr. Jag beklagar detta men som tur var så löste det ju sig ändå! Återigen, tack för att du är nöjd med vårt arbete och resultatet blev ju bra! Hälsningar Niklas

Tipsa en vän om Puustelli Täby