Trevlig i första anblicken, men så snart man började ställa krav så var det inte lika roligt längre. Skulle sälja mitt hus våren 22, tyvärr under tråkiga omständigheter, separation. Bad honom att informera mig och fd.an likvärdigt och ändå fick jag ingen info om varken besiktningsföretaget eller homestylisten. Vid upprepade tillfällen fick jag be honom upplysa mig om allt som rörde huset och inte bara den andra säljaren (båda ägde huset likvärdigt). Jag önskade sluten försäljning, att vänta med skyltning etc vilket jag som säljare absolut borde kunna kräva. Och det var mest gnäll från denna oproffsiga säljare. Gnäll om räntor och tidningsrubriker. En säljare med arvode i den klassen borde kunna vara smidigare med kundens önskemål. När man dessutom säljer i en sådan tråkig situation är det sista man vill behöva ha en mäklare som inte kan grunderna i kommunikation. Hade det inte varit för att jag stod på mig så hade vi förlorat 800 000kr vilket är väldigt mycket pengar (och då hade vi redan sänkt utgångsbudet med tanke på en svagare marknad). En professionell mäklare ska klara av att kommunicera med två säljande parter utan att lägga sig i den privata situationen. En professionell säljare ska tillmötesgå säljarnas önskemål om hur de vill sälja sitt eget hus.
Skrev om Fredrik Jakobsson, en del av Svenska Mäklarhuset Vällingby, Hässelby, Spånga Bekräftad företagssida