Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype
Ekman H
Skrev om Rekster

Seriösa och trevliga. De var klara på ca 2h, så priset på 9000kr var nog lite i överkant.

Svar från Rekster
Stort tack för recensionen och betyget. Det gläder oss hjärtligt! Vad gäller priset så har vi fasta priser just för att man aldrig ska kunna bli missnöjd med priset, eller få sig en "chockfaktura" i de fall arbetet tar många fler timmar än vi hoppats på. Vi debiterar för resultatet och inte för antalet timmar spenderade. Detta är väl beräknat utifrån att vi som bolag ska kunna gå runt och även existera vidare under dessa 6 år som vi garanterat er problemfria och tömda rör :-) Kanske hade det känts bättre ifall arbetet tog dubbelt så lång tid, men resultatet hade varit detsamma. Hoppas att detta förtydligar prisinitiativet bättre, och i annat fall är ni alltid välkomna att kontakta vår kundtjänst för att verbalt få det bättre förklarat än vi lyckas göra via text här. Vi önskar er allt det bästa och tackar varmt för förtroendet! Team Rekster

Tipsa en vän om Rekster