Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype

Bemötandet var det väl inget fel på. Men jag tycker att som anhörig till person som dör så blir dödsboet helt enkelt rånad! Dessutom i en sårad och jobbig situation som är svår att stå på sig i! De är precis som om alla som kan roffa åt sig verkligen gör det! Det jag menar då är allt från dödsannons till kista, urna, gravsten mm. Mina förväntningar levde de inte upp till! Jag hade velat haft ett billigare alternativ på kista och jag tror det finns men byrån vill inte sälja dessa för de tjänar för lite på dem. Jag fick betala för 15 personer när vi var 11 i minnesstunden, bara för att byrån rekommenderade att lägga på fler än det var anmälda. Det var inget jag godkände men fick betala ändå för de tjäna väl lite till då också. Lagen säger att alla måste köpa sig en kista, hur vet jag om jag köpt en kista som de direkt efter ska elda upp!!!! och sen måste jag då ha en urna till askan!! DETTA ÄR ATT KÖPA GRISEN I SÄCKEN! Jag som anhörig har inte en aning om vad de har lagt personen i som ska eldas upp. Jag vet inte ens om det existerar en kista som de säger. De vill bara att jag godkänner att jag på pappret köpt och tänker betala för en kista. Pengar som bara ELDAS UPP!! DET ÄR INTE KLOKT! VARFÖR ÄR DET INGEN SOM IFRÅGASÄTTER? Nä man måste bara säga tack och vackert betala. Fick en väldigt dålig specificerad faktura! Jag köpte en begravning till min pappa.

Tipsa en vän om Väddö Begravningsbyrå AB