Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype
Tanja K

Har upplevt väldigt mycket problem samt ett oproffsigt bemötande av det här företaget, ledsen att skriva det men de har lämnat stora problem och kostnader efter sig! På telefonen verkade de trevligt men när det var väl flyttdags så började en massa oklarheter att dyka upp! Först ringde de och har flyttat fram flyttdatumet. Det ville vi verkligen inte då vi både var inställda på flytt, var packade, förbereda samt har anlitat ett städbolag. Vi har dock fått anpassa oss efter vad de sa för att inte skapa problem till dem då de ej hade tillräckligt med personal och hade en del sjukskrivningar enligt de själva, dock så skapade vi problem till oss själva! Vi gick tillmötes och flyttade fram en dag trots att det var väldigt jobbigt och tajt med tiden då det var 2 dagar kvar tills både flytt och städ skulle vara utförd! När det var dags för oss att höras av kvällen innan flytt så var det ingen som ringde, vi blev oroliga och fått ringa själva vid 21 tiden då påstod de att de skulle precis ringa! De har meddelat att de kan inte komma på överenskommen tid på morgonen, utan kanske framåt kvällen men de kan inte lova och vi har tur om de ens hinner komma då de har flera andra flyttar på gång! Jag var nära på att säga nej men vi visste att vi inte hinner få tag på nån ny, det var inga marginaler, sen kväll på en helg! Så vi gick med på det vansinnet! Nästa dag kom de supersent, de flyttar tydligen runt folk runt om i hela landet utan vila, sömn och mat, så det är det de gör på väg emellan kunder så därför kommer de ännu senare än vad de har avtalat. De ringde och smsade flera gånger att de var på väg och snart är hos oss. Klockan var säkert mer än 17-18 då de slutligen dök upp! På telefonen under dagen så sa en anställd att vi inte ska oroa oss utan vi får ligga och vila, ta det lugnt, blunda osv. Vi gjorde inget av det! Vi slet som djur och flyttade oss själva i 1 hel veckas tid för att bespara oss tid och pengar så flyttfirma skulle hjälpa oss med bara de stora, tunga, otympliga saker! Den dagen vi slet också som djur hela dagen, vi har förberett allt, bl a den största garderoben vi hade och plockade isär den osv. Tanken och överenskommelsen var att det ska ta max 3 timmar för flyttgubbar att flytta oss men trots att det mesta var färdigt och vi gjorde allt själva så tog gubbarna minst 8 timmar på sig att flytta, trots att mannen i familjen slet sönder sig själv och arbetade både innan dem, under tiden och efter dem! De tog pengar av oss för mer än 8 timmar, trots sitt löfte på 2-3 timmar och en nästan tum lägenhet! De höll på och tvingat oss ägare att skruva isär varenda liten möbel, varenda lilla ben på skåp och säng och sedan fick vi bära runt på allt ihop med dem!!!. Det var helt löjliga saker som vi själva aldrig hade ens gissat till att göra! Vi har utfört våra flyttar själva innan och jag kan svära att det gick mycket smidigare till! Aldrig att vi behövde skruva loss varenda detalj för att sedan aldrig hitta den eller skruvar till den så att möbeln blir förstörd och behöver slängas! Men det är exakt det som hände med de där professionella! [ ] Dålig upplevelse, firman håller inte det som avtalas varken om tid eller priser, kommer inte i tid utan kan vara flera dagars försening, dessutom sent på kvällen. Dröjer onödigt mycket på sitt jobb, vill gärna skruva isär varenda liten detalj. Extremt onödigt och elakt då ägarna kan knappast hitta sina skruvar eller benen från sängar, andra möbler. Till slut är man tvungen att slänga möbeln då det ej går att hitta detaljer i flyttkaoset vilket innebär att flytten blir ännu mycket dyrare med tanke på allt nytt som ska köpas! Vi var helt slutkörda efter denna flytt och kommer aldrig flytta med en flyttfirma igen! Detta är ett skämt!!!! Rekommenderar ingen denna flyttfirma! Inte nog med att de är extremt dåliga så låter inte de oss kunder att skriva recensioner och ärliga omdömen om dem! Allt vi försökt att skriva på Google har rensats av dem! Och jag har även sett en gång med egna ögon ett dåligt omdöme om dem som efter 30 min omvandlats till ett bra och positivt! Vad är detta?! Utpressning? Hot? Muta?? Jag har bevis och screenshots på det! Som först var negativt och sedan plötsligt positivt! Dåligt killar, mycket dåligt! Skärpning! Ni har inte kompenserat oss för förluster och förstörda möbler ännu!!!!

Svar från Lundbergs flytt AB
Hej Tanja! Vi har nu gått igenom genomförda flyttar med våra flyttgubbar och kunder vi haft kontakt med och kan ej hitta dig i vårat system eller kalender. Jag tror att du har förväxlat Lundbergs Flytt med ett annat företag. Var god och maila oss på : Info@lundbergsflytt.se så skall vi försöka reda ut detta och se vilket företag det handlar om. Med vänlig hälsning, Oscar

Tipsa en vän om Lundbergs flytt AB