Kontaktade Dalta Bygg och VVS AB för att dra rör i köket. Vattnet behövde för detta stängas av i hela fastigheten under ca 15 minuter vilket de var medvetna om och de lovade att komma kl.8. Vattnet kunde endast stängas av någon gång mellan 8-9 på grund av restauranger, frisör och andra företag i fastigheten. Alla vilka hade informerats om detta veckor i förväg. Dalta Bygg och VVS var väl medvetna om detta. Trots detta kom inte rörmokaren, vid uppringning visade det sig att dom istället åkt till en annan kund på grund av bristande kommunikation hos Dalta Bygg och VVS. Över en timme sent (när det inte längre gick att stänga av vattnet) kom rörmokaren och kunde då inte utföra jobbet. För detta tog dom betalt trots att de var helt medvetna om att det inte skulle gå att göra jobbet innan de ens kom hit pga att dom var sena.
Skrev om Dalta Bygg & VVS AB
Svar från Dalta Bygg & VVS AB
Hej Agnes/Svante!
Vi ber om ursäkt för förseningen pga trafik och hitta parkering, vi var inte hos en annan kund.
När vi kom till platsen så insåg vi väldigt snabbt att vi inte kunde hjälpa er med avstängningen av vatten , det sa vi till Svante som var på plats. Oavsett tiden så hade vi bara har en 3 m stege och för att nå till era ventiler för varm/kallvatten så behövde vi en 5 m stege, det sa vi till Svante.
Ber om ursäkt för förseningen men hoppas ni förstår att vi behöver debitera för framkörning och en halvtimmes arbete och det förstod även Svante.
Ha en fin dag och lycka till med köket! :)